Βόνιτσα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοϊας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2018

Βόνιτσα: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοϊας

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος διασυλλογικός αγώνας ιστιοπλοϊας που διοργάνωσε ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας το διήμερο 1 & 2 Σεπτεμβρίου.

Στον αγώνα συμμετείχαν επίσης ο Ν.Ο. Λευκάδας, ο Ν.Ι.Ο. Πρέβεζας, ο Ν.Ο. Βορείου Ιονίου, ο Ι.Ο. Ιωαννίνων και ο ΝΑ.Ο. Αστακού με συνολικά 42 αθλητές, 34 στα Optimist και 8 στα Laser 4.7.

Ο καιρός και τις δύο ημέρες ήτανε ιδανικός προκειμένου οι μικροί ιστιοπλόοι να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και τις ικανότητές τους, προσφέροντας θέαμα και συναρπαστικές ιστιοδρομίες. Λόγω των ευνοϊκών συνθηκών το πρόγραμμα τηρήθηκε με αρκετά μεγάλη ακρίβεια και διεξήχθησαν συνολικά έξι κούρσες, τρεις το Σάββατο και τρεις την Κυριακή. Μετά την αποκατάσταση σκαφών και υλικών, ακολούθησε το καθιερώμενο γεύμα και η απονομή των επάθλων στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας σε παραλιακό κατάστημα της Βόνιτσας μέσα σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΝΑ.Ο. Βόνιτσας κατέγραψε πολύ αξιόλογες διακρίσεις, με σημαντικότερη την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη Optimist του Παντελή Κυρίκου. Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν επίσης η Μελίνα Γκατζίνη (1η στα μικρά και κορίτσια και 2η στη γενική κατάταξη), ο Θοδωρής Φέγγαρης (1ος στα μεγάλα αγόρια) ο Γιάννης Τζεφριος (2ος στα μικρά αγόρια και 3ος στη γενική κατάταξη), η Ελένη Τζεφριού (3η στα μικρά κορίτσια) και η “ παλιά” Έλλη Ζήση (2η στα Laser κορίτσια). Συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στους Ίριδα Πανταζή, Γιάννη Χαμζά, Δημήτρη Ζαχαράκη και Ανδριάνα Σιάμου για την εξαιρετική προσπάθειά τους αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και την ευγενή άμιλλα που τους διακρίνει, κάνοντας υπερήφανους γονείς, προπονητές και όσους ασχολούνται με το άθλημα.


Πίνακας διακριθέντων ανά κατηγορία
Αγόρια Optimist Junior
Κορίτσια Optimist Junior
Αγόρια Optimist
Κορίτσια Optim
Αγόρια Laser
Κορίτσια Laser
Κυρίκος Παντελής (ΝΑ.Ο.Β.)
Γκατζίνη Μελίνα (ΝΑ.Ο.Β.)
Φέγγαρης Θοδωρής (ΝΑ.Ο.Β.)
Μακρή Ερμιόνη (Ν.Ο.Β.Ι.)
Χατζηκάκου Κυριάκος (Ι.Ο.Ι)
Κακλαμάνη Μαρία-Ελένη (Ν.Ο.Λ.)
Τζεφριός Γιάννης (ΝΑ.Ο.Β.)
Δρακάτου Κωνσταντίνα (ΝΑ.Ο.Β.)
Εγκεμαν Λούκα Τζον (Ν.Ο.Β.Ι.)
Κατωπόδη Όλγα-Ηλέκτρα (ΝΑ.Ο.ΑΣ.)
Μποζίδης Χρήστος (Ι.Ο.Ι.)
Ζήση Έλλη (ΝΑ.Ο.Β.)
Μεσσήνης Γιωργος (Ν.Ο.Λ.)
Τζεφριού Ελένη (ΝΑ.Ο.Β.)
Βουκελάτος Ευάγγελος (Ν.Ο.Λ.)
-
Βουκελάτος Στυλιανός (Ν.Ο.Λ.)
Φίλιππα Ευαγγελία (Ν.Ο.Λ.)



Το Δ.Σ. του ΝΑΟΒ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά:

  • Τους συμμετέχοντες Ομίλους για τη στήριξή τους στη διοργάνωση. 
  • Τους Γιώργο Στεργιούλη και Στέργιο Βακατσά από τον Ι.Ο. Ιωαννίνων για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων τους και σε αυτόν τον αγώνα. 
  • Την Ανδρομέδα Α.Ε. που συνέδραμε αποφασιστικά στην κάλυψη του προϋπολογισμού της διοργάνωσης. 
  • Όλους τους χορηγούς που βοήθησαν, ο καθένας με τις δυνάμεις του, άμεσα και ουσιαστικά για την υλοποίηση του αγώνα. 
  • Τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας που έχει συντελέσει σημαντικά στην ανοδική πορεία των τελευταιών ετών. 
  • Τους Δημήτρη (Τζίμη) Πανταζή και Βαγγέλη Μαργέλη για την παραχώρηση των σκαφών της επιτροπής αγώνα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad