Σε τίτλους :
Αρχική » » Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018, 12:45 | 0 σχόλια

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ευχαριστεί την Λένα Μπαμπούρη και την Τούλα Τριλίβα για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων με την έκθεση ζωγραφικής καθώς και τον Βασίλη Καϋμενάκη για την έκθεση φωτογραφίας.

Ευχαριστούμε τις κυρίες που έλαβαν μέρος στις γυναικείες δημιουργίες, τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων και την Αγγελική Κούτσικου που με τα παιδιά τους από το γυμναστήριο Energym χόρεψαν τόσο μαγευτικά στην παραλία μας πλαισιώνοντας τις εκδηλώσεις μας.

Επίσης ευχαριστούμε τον Μάκη Μπότσιο, τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο, τον Ανδρόνικο Τσάκαλη, τον Αποστόλη Ζανιά, τον Τζώνυ Λουκέρη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τον Νίκο Χολή για την μουσική επιμέλεια.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Μουρκούση Βασίλη και τα μέλη του για την συνδιοργάνωση στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και στο θέατρο καθώς και για όλη την στήριξη στον Σύλλογό μας.


Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ.


Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA