Υποψήφια με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάικου η Χρυσάνθη Καλαγγιά - Γενάρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2018

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάικου η Χρυσάνθη Καλαγγιά - Γενάρη

Η Χρυσάνθη Καλαγγιά - Γενάρη με επιστολή της δηλώνει τη στήριξή της στον συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Στάϊκου στις εκλογές που έρχονται.

Η κ. Καλαγγιά που στις προηγούμενες εκλογές ψήφισε τον συνδυασμό του κ. Γαλούνη λέει στην επιστολή της:

Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα "Δυνατό Ξηρόμερο" γιατί πίστεψα πως θα τα καταφέρνατε καλύτερα από τους άλλους.

Εσείς όμως διαψεύσατε τις ελπίδες μου.

Σας ρωτώ λοιπόν σε τι παιδικό σταθμό θα πάει του χρόνου το εγγόνι μου;

Σε αυτόν που αφήσατε να γίνει το γκαζόν χώμα και το εγγόνι μου θα παίζει επάνω στις λάσπες και όχι στο γκαζόν όπως αρμόζει στην εποχή του 2020 και όχι χειρότερα από το 1970 όταν πήγαινα εγώ σχολείο.

Και επειδή δεν αισθάνομαι ότι με απογοητεύσατε μόνο, αλλά και με προσβάλετε με αυτές τις εγκαταλείψεις, που πέρασε ένα καλοκαίρι και δεν είχα ούτε ένα βράδυ νερό στο σπίτι μου και να πηγαίνω τα εγγόνια μου για μπάνιο στην θάλασσα και να πατάμε επάνω στις κοτρώνες μπροστά από το ξενοδοχείο Στράτος σε αυτό το πανέμορφο πλακόστρωτο, το οποίο είχε κατασκευάσει ο κύριος Στράτος όταν εγώ ήμουν κοριτσάκι, αποφάσισα στις επόμενες εκλογές να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του γιατρού μας Παναγιώτη Στάικου. .

Σας ευχαριστώ πολύ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad