«Φιλική» επίθεση του Γιώργου Κουνάδη προς τον Απόστολο Πανταζή - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Σεπτεμβρίου 2018

«Φιλική» επίθεση του Γιώργου Κουνάδη προς τον Απόστολο Πανταζή

Αγαπητέ φίλε Αποστόλη δεν πίστευα στα αυτιά μου, με αυτά που άκουγα από σένα δίπλα στον Δήμαρχο στην συνέντευξη στο κανάλι της Ναυπάκτου. 

Είπες στα αλήθεια πως είμαστε λίγοι και μικροί , αυτοί που λένε αυτά τα πράγματα για τα χάλια του Δήμου. Δηλαδή τώρα έγινα για εσένα λίγος και μικρός, ενώ πριν από τέσσερα χρόνια μου ζήτησες να βάλω πλάτη για το καλό του Δήμου μας και μπήκα υποψήφιος στο Τοπικό Συμβούλιο Αστακού και πήρα 220 ψήφους και αυτοί που είχαν ψηφίσει εμένα, είχαν ψηφίσει και εσένα. 

Καλά εσύ δεν ήσουν, που στο ίδιο κανάλι κατηγορούσες τον κύριο Γαλούνη, ότι δεν τον ήξερες εσύ και στον σύστησε o Κός Γαλάνης και ότι ήταν ακατάλληλος για Δήμαρχος και εμείς συμφωνήσαμε μαζί σου και τώρα έχουμε το θάρρος να ζητάμε συγνώμη από τους πολίτες, που μας ψήφισαν ,για τα χάλια που παρουσιάζει ο Αστακός και όλα τα χωριά του Δήμου μας. Είπες στα αλήθεια πως δίνετε καθημερινά μάχες για να λειτουργεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό προς τους πολίτες ο Δήμος; 

Αλήθεια ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια, όταν ήρθα για λίγες ημέρες για διακοπές στο πατρικό μου σπίτι και το νερό κοβόταν από τις 9 το βράδυ και δεν είχαμε νερό να πλυθούμε ως αξιοπρεπείς άνθρωποι, την ώρα μάλιστα που πληρώνει η οικογένεια μου συνεπώς τους λογαριασμούς; Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια όταν πηγαίναμε για μπάνιο μπροστά στο Ξενοδοχείο Στράτος όπως επίσης και στα γούλια, και πέφταμε επάνω στις κοτρώνες; Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια, όταν πηγαίναμε από τα Γούλια μέχρι το πατρικό μου σπίτι στο δρόμο που οδηγεί στο κάτω Χοβολιό και προς την Μονή Αγίου Γεωργίου, που σε 100 μέτρα απόσταση είναι τριάντα λακκούβες ; Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια όταν πηγαίναμε στον τάφο του παππού μας, να ανάψουμε ένα κεράκι, που εκεί κάπου κοντά είναι και του δικού σου, να υπάρχουν χορτάρια ένα μέτρο και να είναι γεμάτο σκουπίδια; Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια όταν το γκαζόν στην παραλία και στο πάρκο ή θα ήταν ξεραμένο σαν καμένη γη ή ζούγκλα για να βόσκουν πρόβατα; Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια να είναι οι δρόμοι με σορούς από σκουπίδια , όπως στην φωτογραφία με την σημερινή εικόνα της εφημερίδας τα ΝΕΑ, όπου τα σκουπίδια εκεί απέναντι από τον φούρνο Λιάσκου είναι πάνω από ένα μήνα; Ήταν σεβασμός και αξιοπρέπεια ενώ ολοκληρώθηκε το κλειστό, να μην υπάρχει κανονισμός λειτουργίας, να παραμένει κλειδαμπαρωμένο και αραχνιασμένο;

Τελικά φίλε Αποστόλη ποιος είναι ο λίγος και μικρός, εγώ και όποιοι διαφωνούμε πλέον, όπως και εσύ πριν από δύο χρόνια με την Δημοτική Αρχή, την οποία λες πως θα στηρίξεις ή η Δημοτική Αρχή και ο κύριος Γαλούνης; Τελικά φίλε Αποστόλη υπέπεσες σε μεγάλο ατόπημα, να μας χαρακτηρίσεις λίγους και μικρούς και είναι κρίμα, γιατί έχεις μεγαλώσει από εξαιρετικούς γονείς, όπως και εγώ, τους οποίους προσβάλλεις. Πιστεύω ότι θα βρεις το θάρρος, να μας ζητήσεις δημόσια συγνώμη και να κάτσεις στο σπίτι σου και να ασχοληθείς με την όμορφη οικογένεια σου και τις δουλειές σου, αφού η Δημοτική Αρχή Γαλούνη απέτυχε παταγωδώς και διέψευσε τις ελπίδες και τις προσδοκίες όσων την στηρίξαμε και την ψηφίσαμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς 
Αστακός 7/9/2018 

Γιώργος Κουνάδης, ένας νέος άνθρωπος μόλις 29 ετών ο οποίος δεν αισθάνεται καθόλου λίγος και μικρός και δεν θέλει να ντρέπεται για τον τόπο του.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad