Σε τίτλους :
Αρχική » » Για δεύτερη ημέρα μέσα στη δυσοσμία η περιοχή του Αγρινίου

Για δεύτερη ημέρα μέσα στη δυσοσμία η περιοχή του Αγρινίου

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018, 19:35 | 0 σχόλια

Πνιγμένη για δεύτερη ημέρα στη δυσοσμία είναι η περιοχή του Αγρινίου.

Δυσοσμία που προέρχεται από τρία χωράφια στην περιοχή της Λεύκας Αγρινίου στα οποία έγινε εναπόθεση κοπριάς χωρίς να έχει προηγηθεί ορθή διαδικασία φρεζαρίσματος.

Με το agrinionews.gr από τις πρωινές ώρες σήμερα έχουν επικοινωνήσει δεκάδες κάτοικοι του Αγρινίου που διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που ανά τακτικά διαστήματα γίνεται αφόρητη. Υπογράμμισαν ορισμένοι δημότες πως ηλικιωμένοι συγγενείς τους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Σημειωτέον πάντως πως από τις αρμόδιες υπηρεσίες κατά την αυτοψία στα εν λόγω χωράφια δεν διαπιστώθηκε κίνδυνος για την δημόσια υγεία και για το λόγο αυτό δεν σχηματίστηκε δικογραφία. Περιορίστηκαν σε συστάσεις στους γεωργούς ώστε να φρεζάρεται διαρκώς το χώμα στα χωράφια και να γίνει σωστή μείξη με την κοπριά.

Ας ελπίσουμε λοιπόν η διαδικασία να τελειώσει γρήγορα…

πηγή
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA