Μύτικας: Αστυνομικοί εντόπισαν σε αυτοκίνητο 25χρονου πιστόλι, φυσίγγια και κάλυκες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Οκτωβρίου 2018

Μύτικας: Αστυνομικοί εντόπισαν σε αυτοκίνητο 25χρονου πιστόλι, φυσίγγια και κάλυκες

φωτογραφία αρχείου
Στη σύλληψη ενός 25χρονου, προχώρησαν χθες, τα ξημερώματα, στον Μύτικα, αστυνομικοί του Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας, σε βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο νεαρός οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του στην εν λόγω περιοχή και σε έλεγχο που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε ένα πιστόλι με σφαίρα στη θαλάμη, γεμιστήρας με τρία φυσίγγια και δέκα ακόμη φυσίγγια του ιδίου όπλου καθώς και οκτώ κάλυκες.

Ο δράστης αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας ενώ το όπλο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στο γραφείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών στην Αθήνα, ώστε να εξεταστεί αν ενέχεται σε έκνομες πράξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad