Παναγιώτης Στάϊκος: Το έγκλημα της κοπής από την ρίζα των 5 πεύκων της Παραλίας στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Οκτωβρίου 2018

Παναγιώτης Στάϊκος: Το έγκλημα της κοπής από την ρίζα των 5 πεύκων της Παραλίας στον Αστακό

Το έγκλημα της κοπής από την ρίζα των 5 πεύκων της Παραλίας στον Αστακό.

Και από τα κουφάρια των (5) πέντε πεύκων της πλαζ του Αστακού από τους φρέσκους χυμούς των και με το άρωμα του ρετσινιού καθώς εξατμίζονται, αναβλύζει και ένα γιατί, γιατί, ατελείωτο γιατί αυτό το έγκλημα σε βάρος αυτών των όμορφων και αγαπημένων μας δένδρων;;;;;

Έσπασαν τα τηλέφωνα από το πρωί.
Και όλοι μου έλεγαν, καλά που είσαι εσυ;;;;
Και εγώ τους απάντησα πως είμαι στην Αθήνα καλεσμένος του Συλλόγου Αστακιωτών.
Και όλοι με ρωτούσαν και μου έλεγαν ποιο αρρωστημένο μυαλό διέπραξε αυτό το έγκλημα ;;;

Ναι τα δένδρα ήθελαν κόψιμο στις κορυφές τους και σε κάποια πλαϊνά τους, για να μην ακουμπήσουν επάνω στα ηλεκτροφόρα σύρματα ή σε κάποιο οίκημα και έχουμε ατυχήματα, αλλά ήμαρτον όχι από την ρίζα.....

Εγώ και η Δημοτική μας Παράταξη δεν κάνουμε πολιτική με Εισαγγελείς και μυνήσεις, αλλά ούτε στεκόμαστε σε τυπικότητες, στο αν η Περιοχή αυτή ανοίκει στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου ή έχει παραχωρηθεί κατά χρήση στον Δήμο ή στο αν είχαν πάρει άδεια από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία, όπως ορίζουν οι νόμοι, αλλά στο πόσο η Δημοτική Αρχή λαμβάνει υπόψιν της την γνώμη των Πολιτών, οι οποίο σήμερα έξαλλοι με μια φωνή ρωτούσαν:
Ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο;
Το κράτος και οι υπεύθυνοι φορείς του Κράτους ή το Παρακράτος;;;

Εγώ δεν στέκομαι, στο αν είχε παρθεί κάποια απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου γι αυτό, για το αν υπήρξαν αυτόφωρα και τα περαιτέρω και το τι έπρεπε να πράξουν Εισαγγελία και Αστυνομία, από την στιγμή που έλαβαν γνώση από τις καταγγελίες πολιτών, αλλά στο γεγονός ότι όταν ειδοποιήθηκα, πήρα τηλέφωνο τον Διοικητή του Α.Τ. Αστακού και του ζήτησα να σταματήσουν αυτό το έγκλημα. 

Πάντως για να κλαδεύουν οι λεύκες κάτω από το σπίτι Ευαγγελάτου, οι οποίες κοντεύουν να φθάσουν στον ουρανό και να σπάσουν με έναν δυνατόν αέρα, μπορεί να έχουμε και ανθρώπινα θύματα ή στις καλαμιές, ούτε κουβέντα!!!

Αστακός 13/10/2018

Με τιμή 
Παναγιώτης Στάϊκος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad