Εκδρομή στον Αστακό με τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Οκτωβρίου 2018

Εκδρομή στον Αστακό με τον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών

Ο Σύλλογος Αστακιωτών πραγματοποιεί εκδρομή στον Αστακό το τριήμερο 26-27-28 /10.  Παρακαλούμε  πολύ  όσοι θέλετε να έρθετε να δηλώσετε έγκαιρα την κράτησή σας για να έχουμε το χρονικό περιθώριο να κλείσουμε λεωφορείο. Διότι όπως αντιλαμβάνεσθαι το γραφείο ταξιδιών θέλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μας διαθέσει το λεωφορείο. 

Η τιμή είναι 22 ευρώ και το σημείο εκκίνησης είναι στην Ομόνοια με 3η Σεπτεμβρίου. 

Παρακαλούμε εαν έχετε την διάθεση να πραγματοποιήσετε ένα ευχάριστο τριήμερο την Εθνική εορτή στον Αστακό,  δηλώστε το αμέσως. 

Σας ενημερώνουμε ότι την 27η Οκτωβρίου το βράδυ ο Σύλλογος εν Αθήναις Αστακιωτών σε συνεργασία με το Λύκειο Αστακού και τον Σύλλογο Χοβολιωτών θα αναβιώσει το ξεχασμένο επι δεκάδες χρόνια έθιμο της λαμπαδιδρομίας και του ΟΧΙ. Επομένως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην επανεμφάνιση κάποιων ξεχασμένων εθίμων για επικοινωνία στα τηλέφωνα 6974815660 Κώστας Νικολάου -αντιπρόεδρος-(Φαρμάκης) ή στο mail hmponiw@gmail.com ή στο f/b του Συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad