Σε τίτλους :
Αρχική » , » Βασίλης Μουρκούσης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην έφορο Αρχαιοτήτων κ. Ολυμπία Βικάτου και στους Συνεργάτες της

Βασίλης Μουρκούσης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην έφορο Αρχαιοτήτων κ. Ολυμπία Βικάτου και στους Συνεργάτες της

Αναρτήθηκε από Astakos-News στις Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, 18:00 | 0 σχόλια

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην έφορο Αρχαιοτήτων κ. Ολυμπία Βικάτου και στους Συνεργάτες της, οι οποίοι εργάστηκαν με θέρμη επί έξι (6) χρόνια μετά την άφιξη της κας Βικάτου στην Εφορεία Αρχαιοτήτων, προκειμένου να πετύχουν την απαλλοτρίωση των δύο (2) ακινήτων σε περιόδους χαλεπούς για την χώρα εν μέσω τριών (3) μνημονίων που δύσκολα γίνονται τέτοιες δαπάνες. Ο Σκοπός πιστεύουμε ότι είναι η περιφρούρηση του σπουδαίου αυτού μνημείου, να γίνουν μελέτες ένταξης και πιθανόν συμπληρωματικές ανασκαφές.

ΥΓ.1  Όσοι είχαν παρακολουθήσει τα τέσσερα (4) Αρχαιολογικά Συνέδρια από την Ένωση Αλυζίων, την Ενωση Κανδηλιωτών και την έκδοση του βιβλίου για την Αρχαία Αλυζία θα μπορούσαν να αντιληφθούν ότι κάποια στιγμή θα γονιμοποιούνταν αυτές οι προσπάθειες.

ΥΓ.2  Η οικογένεια Μαρκούση από το Μύτικα που είναι ιδιοκτήτες, είναι απόγονοι του ήρωα του 21’ Κώστα Μουρκούση και είναι από τους πρώτους οικιστές του Μύτικα. Κάποιος από τους προγόνους έκανε στο ληξιαρχείο τη συναίρεση του Μου σε Μα γι’ αυτό πλέον εγγράφονται Μαρκούση.Με εκτίμηση,
 
Ο Πρόεδρος 
Μουρκούσης Βασίλειος
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

 
Copyright © ΑΣΤΑΚΟΣ-NEWS 2013. All Rights Reserved.
Developed by : GP-DIGITAL MEDIA