Παρουσίαση του βιβλίου «Μαυρομματαίοι - Προεστοί, Λόγιοι, Οπλαρχηγοί, Πολιτικοί» του Νικολάου Μήτση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Δεκεμβρίου 2018

Παρουσίαση του βιβλίου «Μαυρομματαίοι - Προεστοί, Λόγιοι, Οπλαρχηγοί, Πολιτικοί» του Νικολάου Μήτση

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΑΙΟΙ 
Προεστοί, Λόγιοι, Οπλαρχηγοί, Πολιτικοί 


Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ), η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία και οι εκδόσεις ΗΡΟΔΟΤΟΣ, παρουσιάζουν στις 18 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 6.00μ.μ στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου Αθήνα, το βιβλίο του συμπατριώτη μας Νικολάου Θεοδ. Μήτση, το οποίο και αναφέρεται λεπτομερώς και με αδιάσειστα στοιχεία για την προσφορά της ιστορικής οικογένειας των Μαυρομματαίων, οι οποίοι ως γνωστόν κατάγονταν από την εύανδρο Κατούνα Ξηρομέρου Αιτωλ/νίας και που διαδραμάτισαν σημαντικότατο ρόλο στα τεκταινόμενα του αγώνα της εθνικής Παλιγγενεσίας...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad