Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ζητά την μη κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Δεκεμβρίου 2018

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης ζητά την μη κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό

ΘΕΜΑ: Κατάργηση του καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Κύριε Πρόεδρε.

Εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα εμείς και οι κάτοικοι του Αστακού αλλά και όλου του Δήμου Ξηρομέρου, πληροφορηθήκαμε ότι επίκειται κατάργηση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Θεωρούμε μια τέτοια απόφαση ως μεγάλο πλήγμα, τόσο για τον Αστακό όσο και για όλη την περιοχή του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία δεν διαθέτει παρά μόνο ένα κατάστημα Εθνικής Τράπεζας στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου, το κατάστημα Αστακού.

Μια τέτοια κίνηση εκ μέρους σας θα προκαλέσει πολύ μεγάλα προβλήματα στη περιοχή, με τις συνέπειες σε ενδεχόμενη απομάκρυνση να είναι τεράστιες, καθώς θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής και στον τελικό μαρασμό.

Όπως γνωρίζεται στη περιοχή του Αστακού, έχουμε πολύ μεγάλη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών, με την μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου, τον «Νηρέα», να έχει εγκαταστήσει εδώ το μεγαλύτερο κομμάτι των δραστηριοτήτων του με δεκάδες εργαζόμενους να εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα.

Επίσης πλησίον του Αστακού, βρίσκεται το μεγαλύτερο ιδιωτικό λιμάνι της Ελλάδος, το Πλατυγιάλι, για το οποίο υπάρχουν πλέον σοβαρά σχέδια για αξιοποίηση του, κάτι που περιμένει με λαχτάρα όλη η περιοχή.

Επίσης η πλειοψηφία των κατοίκων, είναι μεγάλης ηλικίας και στις συναλλαγές τους με την τράπεζα, έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τη φυσική παρουσία και όχι τα εργαλεία που δίνουν οι νέες τεχνολογίες.

Τελειώνοντας θέλω να σας αναφέρω, ότι με το που έγινε γνωστό ότι θα κλείσει το κατάστημα, υπάρχει μεγάλη ανησυχία και αναβρασμός σε όλους τους κατοίκους του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι συναλλάσσονται καθημερινά με το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους παρακαλούμε να ανταποκριθείτε στο εύλογο αίτημα μας, για συνέχιση της λειτουργίας του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.


ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ




ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας
2. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρα
3. Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γαλούνη
4. Πρόεδρο και Τοπικό Συμβούλιο Αστακού
5. Τοπικά Μ.Μ.Ε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad