Άρχισαν τα μαγειρέματα στον δήμο Ξηρομέρου - Τα τραπεζώματα και τα κεράσματα πέφτουν κατά ριπάς - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Δεκεμβρίου 2018

Άρχισαν τα μαγειρέματα στον δήμο Ξηρομέρου - Τα τραπεζώματα και τα κεράσματα πέφτουν κατά ριπάς

Άρχισαν τα μαγειρέματα και στον δήμο Ξηρομέρου. Τα τραπεζώματα και τα
κεράσματα πέφτουν κατά ριπάς. Χέρια σφίγγονται και ξεσφίγγονται. Κουμπαριές γεννιούνται και φιλίες ετών πάνε περίπατο. Ένα είναι σίγουρο, κανείς δεν πλήττει και σε δουλειά να βρισκόμαστε…

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και να ανοίξουμε τα χαρτιά να δούμε τι συμβαίνει πέριξ του Αστακού…

Ο νυν δήμαρχος, Ερωτόκριτος Γαλούνης, κατάφερε μεν να περάσει άνετα τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2019 όμως, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, το μέχρι πρότινος δεξί του χέρι, ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, υπέβαλε την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και ανεξαρτητοποιήθηκε. Να σημειώσουμε δε, ότι παρά την ανεξαρτητοποίηση του, ψήφισε κανονικά και τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμό!

Τον κ. Λαϊνά, προς την έξοδο μαθαίνουμε, θα ακολουθήσει και ο κ. Γκόλιας, αντιδήμαρχος Αλυζίας και επιστήθιος φίλος του. Φημολογείται έντονα πως και οι δύο, έχουν δώσει τα χέρια με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Τον κ. Τριανταφυλλάκη, θα ακολουθήσει και ο Χρήστος Κολοβός απ’ ότι όλα δείχνουν. Όχι, δεν μένει ασφαλώς με δεμένα τα χέρια ο νυν δήμαρχος και δουλεύοντας αθόρυβα, λέγεται ότι έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με τον κ. Γιάννη Ζορμπά από την Χρυσοβίτσα, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό της κας Ντίνας Κουμανδράκη. 

Άλλη μια καλή μεταγραφή για τον κ. Γαλούνη, αποτελεί ο κ. Σαλτογιάννης από τις Φυτείες ενώ, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα ακολουθήσει από την ίδια περιοχή και ένα ακόμα ηχηρό όνομα – έκπληξη. 

Ο τρίτος υποψήφιος, ο γιατρός κ. Παναγιώτης Στάικος, κινείται επίσης δυναμικά, χωρίς για την ώρα να φαίνεται ότι θα αποτελέσει σοβαρή απειλή για τους δύο προλαλήσαντες υποψήφιους δημάρχους. 

Όσον αφορά δε την κα Κουμανδράκη, όπως η ίδια δήλωσε στη συνεδρίαση του προϋπολογισμού, ήταν η τελευταία της παρουσία σε δημοτικό συμβούλιο του Ξηρομέρου και όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει ενεργό ρόλο στις επερχόμενες εκλογές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad