Οι πολίτες συμμετέχουν στην επιλογή του ονόματος του συνδυασμού με επικεφαλή τον κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2018

Οι πολίτες συμμετέχουν στην επιλογή του ονόματος του συνδυασμού με επικεφαλή τον κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες

Θεμέλιος λίθος της νέας αυτοδιοικητικής μας παράταξης είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες, το ομαδικό πνεύμα, ο πλουραλισμός, η συνεργατικότητα, και η συμμετοχικότητα.

Ο συνδυασμός μας, θέλοντας να σηματοδοτήσει έστω και σημειολογικά το μέγα ζητούμενο, που είναι η αλλαγή νοοτροπίας και η αλλαγή πορείας στο τρόπο διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου, το οποίο θα φροντίσει να αποτυπωθεί πολύ συγκεκριμένα και ολοκληρωμένα, με προτάσεις και δεσμεύσεις στο πλαίσιο αρχών και στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουμε σύντομα, ζητά από τους πολίτες να συμμετέχουν στην επιλογή του ονόματος του συνδυασμού μας. Οι διαδικασίες αυτές δίνουν την δυνατότητα συμμέτοχης όλων των μελών της κοινωνίας του Δήμου μας στη λήψη αποφάσεων και οδηγούν σε ένα νέο είδος πολιτικής και αυτοδιοικητικής κινητοποίησης με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου μας. Με τις αξίες αυτές θα προχωρήσουμε.

Μέσα στα πλαίσιο αυτό σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στην διαδικασία επιλογής ΟΝΟΜΑΤΟΣ του συνδυασμού μας.

Παρακαλούμε να μας στείλετε την δική σας πρόταση μέχρι 3 λέξεις ως την Κυριακή 16 Δεκέμβριου 2018 στο email: neaparataxi@gmail.com 


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 


Με εκτίμηση 

Νέα αυτοδιοικητική παράταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου 
με επικεφαλή τον κο Τριανταφυλλάκη Γιάννη 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad