Απίστευτο σερί τύχης και κερδών στο Αγρίνιο! Με 3 ευρώ κέρδισε 200.000 ευρώ! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο σερί τύχης και κερδών στο Αγρίνιο! Με 3 ευρώ κέρδισε 200.000 ευρώ!


Ένα απίστευτο σερί τύχης και κερδών έχει ξεκινήσει στο Αγρίνιο το τελευταίο διάστημα.

Ένας μετά τον άλλον εμφανίζονται μεγάλοι νικητές που «σκράτσαραν» και κέρδισαν μεγάλα ποσά.

Το «κρεσέντο» κερδών ξεκίνησε με έναν τυχερό που κέρδισε 100.000 ευρώ με ένα δελτίο «Super Γκολ στην Τύχη» αξίας δύο ευρώ. Τα νέα κυκλοφόρησαν στον τύπο κι από στόμα σε στόμα έφτασαν στα αυτιά ενός Αγρινιώτη που πίστεψε ότι θα μπορούσε να κερδίσει κι αυτός. Επέλεξε το εορταστικό παιχνίδι «Ρόδι Είναι και Κερδίζει» και είδε την έμπνευσή του να επιβεβαιώνεται, αφού κέρδισε 250.000 ευρώ με πέντε ευρώ. Το τρίτο χτύπημα της τύχης ήρθε με ένα δελτίο «Χρυσές Λίρες» των 3 ευρώ που χάρισε σε έναν άλλο κάτοικο της περιοχής 200.000 ευρώ.

Όλη η πόλη είναι σε ρυθμό κερδών, σύμφωνα με πράκτορες της περιοχής. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το σερί και προμηθεύονται όλο και περισσότερα δελτία ΣΚΡΑΤΣ. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι η τύχη έχει χαμογελάσει γενικότερα στην πόλη και δοκιμάζουν την τύχη τους και σε άλλα παιχνίδια στα πρακτορεία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad