Αστακός: Τραγικός θάνατος για εργάτη σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Ιανουαρίου 2019

Αστακός: Τραγικός θάνατος για εργάτη σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα

51χρονος, από το Καινούργιο Aγρινίου, εργαζόμενος σε ιχθυοκαλλιεργητική μονάδα του Αστακού βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα.

To Τμήμα Πλατυγιαλίου του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου ενεργεί την έρευνα για τις συνθήκες του πνιγμού 51χρονου εργαζόμενου σε μονάδα ιχθυοκαλλιεργειών που βρίσκεται στον Πεταλά , νησί απέναντι από το Βαλτί Λεσινίου.


Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα και-σύμφωνα με τις πληροφορίες- ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από το Λιμενικό που κινητοποιήθηκε όταν ειδοποιήθηκε από ανήσυχους συναδέλφους του που τον αναζήτησαν καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει από τη μονάδα όπου είχε μεταβεί με βάρκα.

Η σορός του εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο βορειοδυτικά του Πεταλά όπου επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο 51χρονος κατοικούσε στον Αστακό με την οικογένεια του και καταγόταν από το Καινούργιο του δήμου Αγρινίου. Όπως είναι φυσικό, η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τις δύο τοπικές κοινωνίες .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad