Τραγική ιστορία: Άφηναν τον σπιτονοικοκύρη να βιάζει την κόρη τους για να μην πληρώνουν ενοίκιο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιανουαρίου 2019

Τραγική ιστορία: Άφηναν τον σπιτονοικοκύρη να βιάζει την κόρη τους για να μην πληρώνουν ενοίκιο!

Μια τραγική ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης ήρθε στην επιφάνεια στην Αργεντινή, με πρωταγωνίστρια μια 15χρονη την οποία οι ίδιοι οι γονείς της εκμεταλλεύονταν προκειμένου να μην πληρώνουν ενοίκιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά MME, ένα ανδρόγυνο στην επαρχία Μπερνάλ του Μπουένος Άιρες «πλήρωνε» τον σπιτονοικοκύρη τους αφήνοντάς τον να ασελγεί στην έφηβη κόρη τους.

Αυτή ήταν η «συμφωνία» που φέρεται να είχαν κάνει η 37χρονη μητέρα της και ο 65χρονος πατριός της με τον 46χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιούπου νοίκιαζαν.

Την καταγγελία στις Αρχές έκανε η θεία της κοπέλας.

Όπως αποδείχθηκε δεν ήταν μόνο ο σπιτονοικοκύρης που βίαζε την 15χρονη, αλλά και ο πατριός της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι υπηρεσίες προστασίας παιδιών ερευνούν πληροφορίες που θέλουν την ανήλικη κοπέλα να έχει μείνει έγκυος από έναν από τους βιαστές της και να έχει προχωρήσει σε έκτρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad