Νίκος Ναούμης: Η παρουσίαση του βιβλίου μου «Ο λυγμός της καταιγίδας» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Ιανουαρίου 2019

Νίκος Ναούμης: Η παρουσίαση του βιβλίου μου «Ο λυγμός της καταιγίδας»


Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσίασα στο Αγρίνιο, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Imperial, το βιβλίο μου «Ο λυγμός της καταιγίδας».

Με τίμησαν με τις εισηγήσεις τους οι εκπαιδευτικοί:
Αγγέλη Μαρία
Κοντονάσιος Παναγιώτης και
Κουτρολού Ιωάννα

Τους οποίους και ευχαριστώ από καρδιάς! Σύντομα, θα αναρτήσω όλα όσα ανέφεραν για το βιβλίο και τα οποία μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω το υπέροχο αυτό ταξίδι με οδηγό τις λέξεις.

Ευχαριστώ επίσης θερμά, τη δημοσιογράφο Δήμητρα Λαοπόδη για τον συντονισμό της παρουσίασης και τον ΔΥΤΙΚΑ FM για την υποστήριξη.

Ιδιαίτερη τιμή για μένα, αποτέλεσε η παρουσία στο κοινό, της γυναίκας που μου έμαθε τα πρώτα μου γράμματα στο δημοτικό σχολείο Παλαιομάνινας, την κα Όλγα Τσάμη! Ήταν η δασκάλα μου στην πρώτη και Δευτέρα δημοτικού και ήταν εκείνη η οποία με έκανε να αγαπήσω τη λογοτεχνία από τόσο νωρίς.

Τέλος, αφού ευχαριστήσω όλους όσοι με τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και το ξενοδοχείο Imperial και τον κ. Σπύρο Φλώρο για τη φιλοξενία, θα ήθελα να κλείσω με τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τον κ. Ντίνο Τσιρογιάννη, ο οποίος κάλυψε την εκδήλωση φωτογραφικά!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad