Εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Ιανουαρίου 2019

Εκδήλωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας (φώτο)



Του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο απόγευμα (Δευτέρα 28/1/2019) στην αίθουσα Λόγου Τέχνης της Στοάς Βιβλίου η εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών (Σ.Α.Α) με θέμα την αποτροπή της απόφασης του κλεισίματος της Εθνικής Τράπεζας στον Αστακό. 

Μετα την σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστου Μπόνη, τον λόγο έλαβαν ο Ερωτόκριτος Γαλούνης, Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, ο πρ. Υπουργός Δημήτρης Στρατούλης, ο πρ. Βουλευτής Αιτωλ/νίας Ανδρέας Μακρυπίδης καθώς και οι Επαμεινώνδας Λαμπρακάκης, Βασίλης Μουρκούσης, Πάνος Σόμπολος (εκπροσωπώντας φορείς, συλλόγους και την Τοπική Αυτοδιοίκηση).

Εν συνεχεία τον λόγο έλαβαν και πολλοί από τους παρευρισκομένους. Πλην των ανωτέρω παρευρέθηκε για λίγη ώρα και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος ο οποίος όμως αποχώρησε διότι είχε προγραμματισμένη εκδήλωση, η Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Παρθενία Ταπρατζή, η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου ΑΧΕΛΩΟΣ Νεοσμυρνιωτών Αιτωλοακαρνάνων Γκέλυ Ταπραντζή και εκπρόσωπος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. 

Στο τέλος αποφασίσθηκε όπως με πρωτοβουλία του Δημάρχου την επόμενη μέρα να συναντηθούν οι βουλευτές του Νομού μαζί με τους προέδρους του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών (ΣΑΑ), της ΟΠΣΥΞ, της ΠΑΝΣΥ και να ζητήσουν ακρόαση από τους Υπουργούς Οικονομίας Ε . Τσακαλώτο και αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Αλ. Φλαμπουράρη.

Κλείνοντας την εκδήλωση διαβάστηκε το ψήφισμα της συνάντησης το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα και θα επιδοθεί στην ΕΤΕ αλλά και στους δυο Υπουργούς της Κυβέρνησης. Παράλληλα δε θα διαβιβαστεί και το ψήφισμα του Συλλόγου Γυναικών Αστακού μαζί με τις 600 περίπου υπογραφές που συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό μετά από πρωτοβουλία του συγκεκριμένου Συλλόγου και την συμμετοχή εκπροσώπων συλλόγων και φορέων.

Ψηφίσματα συμπαράσταση εστάλησαν από τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (βουλευτή ΚΙΝΑΛ Αιτωλ/νίας) ο οποίος λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος δεν παρευρέθη, Μάκη Παράσχο από την ΟΠΣΥΞ, τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Αστακού.










ΤΟ Δ.Σ 
Του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Φωτογραφίες: Βασιλόπουλο Ξηρομέρου (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad