Ακόμα μια απώλεια για τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη - Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας Π. Γκόλιας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Ιανουαρίου 2019

Ακόμα μια απώλεια για τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη - Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας Π. Γκόλιας

Ακόμα μία απώλεια μετρά ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, αφού παραιτήθηκε και ο αντιδήμαρχος Αλυζίας Παναγιώτης Γκόλιας, ενώ παράλληλα ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική παράταξη του δημάρχου «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης».

Έτσι μετά την ανεξαρτητοποίηση πριν λίγες ημέρες του π. αντιδημάρχου Κώστα Λαϊνά, έρχεται τώρα και ο Πάνος Γκόλιας που κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Αντιδημάρχου Αλυζίας, και «γυρνά την πλάτη» στον δήμαρχο και την διοικούσα παράταξη.

Όπως αναφέρει η «ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της, ο Παναγιώτης Γκόλιας υπέβαλε από 2 Ιανουαρίου 2019 την παραίτηση του στον Δήμαρχο Ξηρομέρου από αντιδήμαρχος Αλυζίας και παράλληλα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου Κωνσταντίνο Κυριάκο, έκανε γνωστό με έγγραφο του την ανεξαρτητοποίηση του από την δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad