Αιτωλικό: Συνελήφθη 35χρονος για ληστεία σε κατάστημα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Φεβρουαρίου 2019

Αιτωλικό: Συνελήφθη 35χρονος για ληστεία σε κατάστημα


- Συνελήφθη 35χρονος στο Αιτωλικό για ληστεία σε κατάστημα
- Ο δράστης είχε αφαιρέσει (280) ευρώ από την ταμειακή μηχανή και άσκησε σωματική βία στον ιδιοκτήτη για να διαφύγει


Συνελήφθη στο Ζευγαράκι Αιτωλοακαρνανία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, ο 35χρονος δράστης, εισήλθε σε κατάστημα στο Αιτωλικό που βρισκόταν σε λειτουργία και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του ιδιοκτήτη, αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή (280) ευρώ.

Στη συνέχεια, αφού έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, του άσκησε σωματική βία και διέφυγε.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσες έρευνες από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη και τον συνέλαβαν με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου.

Ο συλληφθείς αφού οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών και του Ανακριτή Μεσολογγίου, κρίθηκε προφυλακιστέος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad