Κατούνα: Σύλληψη 57χρονου για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Φεβρουαρίου 2019

Κατούνα: Σύλληψη 57χρονου για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων


Στην σύλληψη ενός 57χρονου για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων, προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, στον 57χρονο έγινε καταρχήν έλεγχος στο αυτοκίνητο του, σε περιοχή της Κατούνας, όπου και διαπιστώθηκε πως κατείχε μια νάιλον συσκευασία με 38,3 gr κοκαΐνης.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην πατρική κατοικία του όπου βρέθηκε πλήθος από σφαίρες όπλου. Συνολικά 50 σφαίρες των 32 mm και 50 σφαίρες των 9 mm.

Ακόμη βρέθηκε και κατασχέθηκε μια ζυγαριά ακρίβειας ένα σπρέι πιπεριού και μια καραμπίνα, που κατείχε μεν νόμιμα αλλά δεν είχε φροντίσει για την ασφαλή φύλαξη της.

Σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad