Ερ. Γαλούνης και Απ. Πανταζής σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τα πεπραγμένα του Δήμου Ξηρομέρου και για τις εκλογές του Μαΐου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Φεβρουαρίου 2019

Ερ. Γαλούνης και Απ. Πανταζής σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τα πεπραγμένα του Δήμου Ξηρομέρου και για τις εκλογές του Μαΐου


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ''Δυνατό Ξηρόμερο-Πρώτα ο Πολίτης'', Ερωτόκριτος Γαλούνης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Αποστόλης Πανταζής, μιλούν για εφ' όλης της ύλης θέματα του Δήμου, με ιδιαίτερη αναφορά στα υλοποιημένα έργα, αλλά και στα προγραμματισμένα πρός υλοποίηση.

Επίσης, στην συνέχεια της τηλεφωνικής τους συνέντευξης, κάνουν λόγο και για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι το ''Δυνατό Ξηρόμερο'', θα είναι και πάλι στις επάλξεις του αγώνα, συνεχίζοντας, το βασικό του στόχο που δεν είναι άλλος απο την προτεραιότητα του πολίτη.

Ακούστε την συνέντευξη:



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad