Όμορφη η γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Φεβρουαρίου 2019

Όμορφη η γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Όμορφη η γιορτή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον Ο.Τ.Ε. – Πλατεία Βικτωρίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 11:00, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου. Τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας είχαν φροντίσει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της εκδήλωσης, αποδείχθηκαν άριστοι οικοδεσπότες και έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους παρισταμένους Ξηρομερίτες και φίλους να αισθανθούν σε οικείο περιβάλλον.

Στην όμορφη συνάντηση, Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Στεργίου, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχαρίστησε εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση, ευχήθηκε να έχουμε μια χρονιά με υγεία και δύναμη, μια χρονιά ελπίδας, αλληλεγγύης και προοπτικής, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και μια καλύτερη χρονιά, για τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ξηρομέρου και της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν: Οι Βουλευτές του Νομού μας, Κώστας Καραγκούνης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, , ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας και ο Παναγιώτης Χολής, Πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνοσμοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ).

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με εικόνες από την περιοχή μας το Ξηρόμερο που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Βασίλειος Πόπης, ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα μέλη του Κ.Σ. την έκοψαν και την μοίρασαν στους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου αφού ευχαρίστησε και πάλι τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε σε όλα τα μέλη, αλλά και σε όλους τους Ξηρομερίτες και φίλους μια καλή χρονιά.

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκαν πλήθος Ξηρομεριτών, και φίλων οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα, ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, Βασίλειος Πόπης, ο π. Υπουργός Βουλευτής Β΄Αθήνας, Πάνος Κουρουμπλής, οι Βουλευτές του Νομού Κώστας Καραγκούνης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο π. Υπουργός Δημήτρης Στρατούλης, 0 Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων, Νώντας Λαμπρακάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου και Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Επιτροπής, Δημήτρης Γαλούνης, ο Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Πάνος Χολής και το μέλος Κώστας Λόης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βάλτου Χρήστος Σαλαούνης και ο Αντιπρόεδρος Σπύρος Καραδήμας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριχωνίδας, Δημήτρης Χριστόπουλος, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μεσολογγίου, Αγγελική Μπερερή, ο συγγραφέας και πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου Νίκος Μήτσης, ο υποψήφιος Βουλευτής του Νομού Σωτήρης Κοντονάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γαβαλούς, Άρης Σουφλής, ο π. Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης Γιώργος Τσούκας, ο Πρόεδρος της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων και υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Φίλιππος Ντόβας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων της βελανιδιάς, Μάκης Στρατούλης, ο Γιώργος Τσέλιος από την Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης, ο Γιώργος Χαραλάμπους, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου και Πρόεδρος Ναυταθλητικού Ομίλου Πεύκης Λυκόβρυσης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου, Γιάννης Τριανταφυλλάκης με το συνδυασμό « ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ», ο Παναγώτης Καλός, μέλος του Δ.Σ. του Σ.Α.Τ.Α, ο π. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ι.Κ.Α. , π. Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, και ξανά υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, Βασίλης Κόκκαλης η Μαρία Σιούνα - Δημητρακοπούλου, μέλος της Κ.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ., ο Λάμπρος Κεραμύδας υποψήφιος στην περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ο π. Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ, Νίκος Κασόλας, από το Σύλλογο Μπαμπίνης ο π. Πρόεδρος Σπύρος Μπενέκος, ο βραβευμένος από το ίδρυμα προαγωγής δημοσιογραφίας Αθανασίου Βότση, εκδότης της εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ», Χρυσόστομος Πατούλας, Πρόεδροι, Μέλη, Εκπρόσωποι των Συλλόγων Μελών της Ομοσπονδίας και φορέων.

Το Κεντρικό Συμβούλιο ευχαριστεί: τον πατέρα Βασίλειο Πόπη που κάθε χρόνο είναι κοντά μας και ευλογεί την πίτα, τον κ. Κώστα Κύρου που μας προσέφερε δωρεάν για άλλη μια χρονιά την πίτα. Ο κ. Κύρου διατηρεί τα αρτοποιεία «ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ» στο Χαϊδάρι (Λ. Αθηνών 171) και στο την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ για την παραχώρηση της αίθουσας..

Ευχαριστεί ακόμη μια φορά τους παρευρισκόμενους στην όμορφη αυτή εκδήλωση, εύχεται και πάλι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη και δύναμη. 













ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad