ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι της Superleague! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός: Σήμερα το μεγάλο ντέρμπι της Superleague!


Η πιο μεγάλη ώρα της Superleague είναι τώρα!

Ο αήττητος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα καταφέρει ο Ολυμπιακός να μειώσει την διαφορά στο -3 ή θα ξεφύγει ο ΠΑΟΚ στους 9 βαθμούς και να στεφθεί πρωταθλητής;

Τα πλάνα των δυο προπονητών

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ευχάριστους «πονοκεφάλους» όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας του «Δικεφάλου του Βορρά» καθώς ο Ολιβέιρα έχει προκαλέσει προβληματισμό για το πώς θα χωρέσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βιεϊρίνια στα αριστερά της άμυνας και τον Μάτος στα δεξιά. Κρέσπο και Βαρέλα θα είναι οι δυο στόπερ και πάνω τους ποντάρουν στον ΠΑΟΚ πολλά, καθώς αποτελούν το «όπλο» του Δικεφάλου. Αφενός για τις αμυντικές τους επιδόσεις αλλά και για τις «στημένες» φάσεις, από τις οποίες μπορούν να απειλήσουν.

Στα χαφ, Μαουρίσιο και Σάκχοφ θα είναι στον άξονα, με τον Πέλκααριστερά, τον Μπίσεσβαρ δεξιά και τον Ζαμπά αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άκπομ.

Σε περίπτωση που ο Ολιβέιρα ξεκινήσει, τότε ο Πέλκας θα πάει στα αριστερά ή στον… πάγκο, με τον Πορτογάλο να παίρνει την θέση του.

Από την άλλη, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιό του αυτό του Ομάρ Ελαμπντελαουί, με το Νορβηγό να μην καταφέρνει να ακολουθήσει τη αποστολή, ενώ εκτός έμεινε και ο Φράνκο Σολδάνο καθώς κρίθηκε ανέτοιμος για ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ζοζέ Σα, δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον Κούτρη στα αριστερά. Κεντρικό δίδυμο στα στόπερ, θα είναι οι Σισέ και Βούκοβιτς, με τους Πειραιώτες να έχουν το ίδιο ατού με τον ΠΑΟΚ στα «στημένα».

Στα χαφ, ο Γκιγιέρμε δεν… κουνιέται από τη θέση του «κόφτη» με τον Καμαρά να έχει το προβάδισμα για να πάρει φανέλα βασικού έναντι του Μπίμπαρς Νάτχο.

Στο δεξί «φτερό» θα είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει στην Τούμπα για ακόμη μια φορά ως αντίπαλος στην αριστερή πλευρά. Πίσω από τον Χασάν, που θα είναι η «αιχμή» του δόρατος για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:30 από το Novasports1HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad