«Κόβεται» το Survivor "Ελλάδα – Τουρκία"! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Φεβρουαρίου 2019

«Κόβεται» το Survivor "Ελλάδα – Τουρκία"!



Τα πάνω – κάτω έρχονται στο Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Tα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου.

Γι’ αυτό αυτές τις μέρες ο Τούρκος παραγωγός έχει ξεκινήσει νέες συσκέψεις με την ομάδα του στην Ελλάδα προκειμένου να βρει τις λύσεις που θα σώσουν το παιχνίδι.

Mάλιστα, άρχισαν σιγά - σιγά να μπαίνουν νέοι παίκτες και στις δύο ομάδες. Για την ελληνική ομάδα ο Βασίλης Σίμος και για την τούρκικη ο Ερντέμ!

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, σύντομα θα μπει κι άλλος παίκτης στην ελληνική ομάδα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μαργαρίτη που λόγω του τραυματισμού του αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Αυτό που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο ριάλιτι, όμως, είναι ότι το «Ελλάδα – Τουρκία», θα «κοπεί» σταδιακά. Το δεδομένο που έχουμε είναι ότι θα υπάρξουν δύο νικητές. Ένας από την ελληνική ομάδα και ένας από την τουρκική.

Αυτό σημαίνει πως θα αρχίσουν να μπαίνουν παίκτες, μεταξύ των οποίων και διάσημοι, ώστε να χωριστούν τελικά οι ομάδες σε Διάσημους και Μαχητές και να γίνουν δύο διαφορετικά Survivor.

Ήδη η παραγωγή έχει συζητήσεις με αρκετούς ώστε να μπουν ηχηρά ονόματα που θα απαρτίζουν τις νέες ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του neaselida.gr.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad