Η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο Άγιος Νικόλαος» (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαρτίου 2019

Η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο Άγιος Νικόλαος» (φώτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 η ετήσια χοροεσπερίδα του
Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου ''Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ'', στην μουσική
ταβέρνα ''ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ''στα Πετράλωνα στην Αθήνα. Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου.

Στο τραγούδι ο Παύλος Θώδης και στο κλαρίνο τον ο Βασίλης Μαρκόπουλος.

Χαιρετισμό απηύθυναν

Οι πρόεδροι της κοινωφελούς επιχείρησης και του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας και Βασίλης Μουρκούσης, καθώς και το μέλος της ΟΠΣΥΞ Βασίλης Μπουρνάζος.

Επιστολή χαιρετισμού απέστειλε ο πρόεδρος της Τ/Κ Παπαδάτου Νίκος Ζαρέντης.

Παραβρέθηκαν

Ο π.Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ξηρομέρου Παναγιώτης Στάικος,
ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, ο επίτιμος πρόεδρος ΠΑΝΣΥ Αλέκος Σάββας, ο υποψήφιος βουλευτής Σταύρος Καραγκούνης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Ξηρομέρου Λευτέρης Μάντζαρης και Γιάννης Ζορπάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Βασίλης Μουρκούσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο εκδότης Χρυσόστομος Παντούλας, από το Σύλλογο Μπαμπίνης ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Κομπλίτσης, από τον σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων ''Τα Κόροντα'' ο πρόεδρος Ταξιάρχης Σάββας και η Γ.Γραμματέας Καλλιρόη Γεωργούλα, από το Σύλλογο Απανταχού Μαχαιριωτών Ξηρομέρου η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Αθηνά Μπούρχα και η Γ. Γραμματέας Σοφία Κορρέ, από την Ο.Π.ΣΥ.Ξ. ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοθρούλας, ο Γ. Γραμματέας Θανάσης Γεροδημήτρης, η Ταμίας Μαρία Μαντζάνα και ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Βασίλης Μπουρνάζος και Περικλής Μωραίτης. Από το Σύλλογο Βόνιτσας η πρόεδρος Ματούλα Κυρίκου Καραούλη και ο Γραμματέας του Συλλόγου Βονιτσάνων Γιώργος Μπρούμος.





























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad