Καταργούνται οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς»! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαρτίου 2019

Καταργούνται οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς»!



Σε μια... τραγική κίνηση που δείχνει ότι οδεύουμε προς τη διάλυση της οικογένειας, προχωρά ο Εμανουέλ Μακρόν!

Θέλει, σύμφωνα με το σκεπτικό του, να βάλει τέλος σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων όταν βρίσκονται μπροστά σε μια προς συμπλήρωση αίτηση, η οποία αφορά ανήλικο παιδί.

Και τι κάνει; Καταργεί στις αιτήσεις εγγραφής στα γαλλικά σχολεία τις λέξεις «μητέρα» και «πατέρας». Συγκριμένα, αντί για «Ονομα Πατρός» και «Ονομα Μητρός» θα αναγράφεται «Γονέας 1» και «Γονέας 2»!



Η σχετική τροπολογία έχει ήδη συζητηθεί στη Βουλή και αναμένεται να τεθεί στη Γερουσία ενώ οι αντιδράσεις είναι ήδη πολλές και έντονες.

Οι συντηρητικοί βουλευτές επέκριναν αυτή τη ρύθμιση, επισημαίνοντας ότι η πλειονότητα των οικογενειών ακολουθεί τα παραδοσιακά πρότυπα. Παράλληλα, εξέφρασαν την εκτίμηση ότι το νέο αυτό νομικό πλαίσιο θα διαλύσει τις βασικές έννοιες της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad