Αλλαγή του καιρού από την Τρίτη με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαρτίου 2019

Αλλαγή του καιρού από την Τρίτη με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις


Μεταβολή του καιρού αναμένεται από το απόγευμα, στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας το επόμενο διήμερο.

Την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει έντονη κακοκαιρία, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, τους πολύ θυελλώδεις βοριάδες εντάσεων έως 10 μποφόρ και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Στη βορειοδυτική χώρα πάντως τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν.

Την Τετάρτη η κακοκαιρία αρχικά θα συνεχιστεί στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, αλλά βαθμιαία ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα βελτιωθεί και τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Παράλληλα, στο Αιγαίο θα πνέουν πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεων έως 10 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Στην Κρήτη θα εκδηλωθούν και πάλι κατά τόπους έντονα φαινόμενα, την Τρίτη κυρίως στα δυτικά και την Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, η βελτίωση που θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, θα είναι πρόσκαιρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad