Ανακοίνωση της Τ.Ο. ΕΠΑΜ Αγρινίου για το Κέντρο Υγείας Κατούνας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση της Τ.Ο. ΕΠΑΜ Αγρινίου για το Κέντρο Υγείας Κατούνας


Ανακοίνωση της Τ.Ο. ΕΠΑΜ Αγρινίου για το Κέντρο Υγείας Κατούνας


Η Τοπική Οργάνωση Αγρινίου του ΕΠΑΜ, χαιρετίζει την έκκληση του προέδρου της Κατούνας, Θωμά Καφρίτσα, να κλείσουν οι επαγγελματίες τα καταστήματά τους την Πέμπτη 21/3/2019, προκειμένου να δοθεί ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητας στους ανευθυνο-υπεύθυνους «κυβερνώντες» για την υποστελέχωση του τοπικού Κέντρου Υγείας. Η έκκληση έγινε με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο ενός 63χρoνου συμπολίτη τους και συμβαδίζει με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στο προαύλιο του Κέντρου Υγείας, που διοργανώνει την ίδια ημέρα ο Αγροτικός Σύλλογος Κατούνας.

Οι κάτοικοι ζητάνε την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό και με τον απαραίτητο ιατρικό και υγειονομικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να μη χαθούν αδίκως άλλες ζωές.

Το ΕΠΑΜ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι στην κατοχή που έχουν επιβάλλει οι δανειστές στη χώρα μας με τη συνεργασία των δοσίλογων κυβερνήσεων, οι περικοπές στην υγεία και η συνεχής υποβάθμιση της ζωής των πολιτών θα αυξάνονται. Στην έκκληση του προέδρου της Κατούνας, συμπληρώνουμε ότι αποτελεσματική πράξη αντίστασης για την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης, είναι η οργανωμένη Πολιτική Απεργία Διαρκείας, όπου τα καταστήματα, οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι δεν θα πάψουν μεν τις δραστηριότητές τους, αλλά θα πάψουν να αποδίδουν έστω και ένα ευρώ στο παράνομο και κατοχικό κράτος, αποστερώντας το έτσι από τη μόνη πηγή της δύναμής του: την οικονομική αφαίμαξη των πολιτών.

Στο χέρι των πολιτών είναι να συναποφασίσουν, να το οργανώσουν και να το εφαρμόσουν.

Αγρίνιο, 20 Μαρτίου 2019
Τ.Ο. ΕΠΑΜ Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad