Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαρτίου 2019

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Αστακού για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου γυναικών για την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στις 8 Μαρτίου 2019 στο Giannis Village.

Με κέφι, χορό και πολύ διασκέδαση το γλέντι κράτησε μέχρι αργά και έφυγαν όλες οι κυρίες ευχαριστημένες ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου!

Επίσης με το εισιτήριο εισόδου έγινε κλήρωση με τα δώρα που δεν είχαν αποδέκτη στη γιορτή για την κοπή της πίτας και με νέα δώρα που προσέφερε ο Σύλλογός μας και καταστηματάρχες του Αστακού τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε πολύ την κα Γωγώ Λιάλιου για την ομιλία της με θέμα «Η θέση της γυναίκας στο σύγχρονο κόσμο», το Νίκο Χολή που επιμελήθηκε τη μουσική της βραδιάς και το Giannis Village για την άψογη φιλοξενία, εξυπηρέτηση και φαγητό που μας προσέφερε.

Ως επιδόρπιο σερβίραμε γαλακτομπούρεκο το οποίο ήταν προσφορά του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε σε όλες τις κυρίες Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία!

Το Δ.Σ.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad