Το video της ντροπής από τη σύλληψη της γιαγιάς που πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή αγορά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Μαρτίου 2019

Το video της ντροπής από τη σύλληψη της γιαγιάς που πουλούσε παντόφλες στη λαϊκή αγορά


Μόνο ντροπή μπορεί να αισθανθεί κανείς από την αδιανόητη ενέργεια της αστυνομίας να συλλάβει 90χρονη επειδή πουλούσε παντόφλες σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης.

Η σύλληψη της 90χρονης, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/03) σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Αιτία το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην μάλλινες παντόφλες της οποίες έφτιαχνε η ίδια.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν αποτυπώματα από την 90χρονη την προσήγαγαν στο Μέγαρο της Κεντρικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προκειμένου να ακολουθηθεί και άλλη διαδικασία. Τα μεσάνυχτα όταν την άφησαν ελεύθερη, με τους οικείους της να καταγγέλλουν ότι την είχαν νηστική για πάνω από 12 ώρες.

Δείτε το video από τη σύλληψη της 90χρονης:


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad