Αγρίνιο: Ανήλικος αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και δέκα χρυσές λίρες από σπίτι - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Απριλίου 2019

Αγρίνιο: Ανήλικος αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και δέκα χρυσές λίρες από σπίτι


Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή κοσμημάτων από σπίτι στο Αγρίνιο. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 17χρονου, ενώ συνελήφθησαν οι γονείς του σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί με την συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας προέκυψε ότι, ο 17χρονος, το απόγευμα της 10ης Απριλίου 2019, μπήκε σε σπίτι γυναίκας στο Αγρίνιο και αφαίρεσε χρυσά κοσμήματα και δέκα χρυσές λίρες, με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad