Καιρός Σαββατοκύριακο: Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Απριλίου 2019

Καιρός Σαββατοκύριακο: Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα δυτικά τα βόρεια και τα κεντρικά.

Για το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και βαθμιαία στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές το πρωί στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο αιγαίο 6 μποφόρ που βαθμιαία στα δυτικά και νότια θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόβλεψη για την Κυριακή

Καιρός: Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές που από αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad