Ο "Κένταυρος Αστακού" σε δύο δυνατές αποστολές Taekwondo και Kick Boxing - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Απριλίου 2019

Ο "Κένταυρος Αστακού" σε δύο δυνατές αποστολές Taekwondo και Kick Boxing


Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ TAEKWONDO ΚΑΙ KICK BOXING ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αναχωρεί η αγωνιστική ομάδα TAEKWONDO του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ την Πέμπτη 11-4-2019 για το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα, όπου θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο “ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2019”, το οποίο θα διεξαχθεί την 12-14 Απριλίου.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ θα συμμετέχει με 12 αθλητές, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ανέβουν για μία ακόμη φορά σε πανελλήνιο βάθρο.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι:

ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης, ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης, ΤΟΜΠΑΣ Γεώργιος, ΔΟΥΝΗΣ Κων/νος, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σπυρίδων, ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα, ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα, ΜΑΚΡΗ Σοφία, ΜΑΚΡΗ Αλεξάνδρα, ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα, ΤΟΜΠΑ Έφη.

Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή τμήμα της παιδικής ομάδας είχε λάβει μέρος με επιτυχία σε φιλικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό στάδιο του Απόλλωνα Πατρών.

Επίσης, δύο αθλητές του KICK BOXING του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, ο ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ Διονύσιος και ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ανδρέας, θα λάβουν μέρος την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 σε μια δυνατή διοργάνωση πυγμαχίας και kick-boxing με την επωνυμία “KING PYRROS” που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων των αθλητών για το ταξίδι τους στην Αθήνα καλύπτεται για μία ακόμη φορά με χορηγία.

Αισθανόμαστε ευγνώμονες ως σύλλογος απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του TAEKWONDO και του KICK BOXING.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad