Ο «Κένταυρος» Αστακού σε Πανελλήνιο βάθρο στο TaekWondo! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2019

Ο «Κένταυρος» Αστακού σε Πανελλήνιο βάθρο στο TaekWondo!


- Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΘΡΟ ΣΤΟ TAEKWONDO!!!
- ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Ιωάννη  (ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)
- ΑΣΗΜΕΝΙΟ: ΤΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ανδρέα
- ΑΣΗΜΕΝΙΟ: ΜΑΚΡΗ ΣΟΦΙΑ του Ιωάννη
- ΧΑΛΚΙΝΟ: ΤΟΜΠΑ ΕΦΗ του Ανδρέα
- 5Η ΘΕΣΗ: ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ


Για μία ακόμη φορά ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ κατάφερε όχι μόνο να ανέβει στο Πανελλήνιο Βάθρο, αλλά στην κορυφή του. Το κορίτσι του Αστακού κατέκτησε την κορυφή στην κατηγορία της, σε ένα πολύ δυνατό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ στο οποίο συμμετείχαν 1471 αθλητές και τις τρεις ημέρες. Αριθμός ρεκόρ που ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας για διάκριση και δείχνει την συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος πανελλαδικά, αλλά και στην πόλη του Αστακού, με τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ να κερδίζει συνεχώς έδαφος, να προσελκύει καινούργια παιδιά και να ανεβάζει την πόλη στην κορυφή σε πανελλήνιες διοργανώσεις.

Εκτός από τους διακριθέντες αθλητές, ΧΩΡΙΣ να υστερήσει κανείς, στάθηκαν ικανοποιητικά και επάξια απέναντι στους αντιπάλους τους και τα άλλα παιδιά που συμπλήρωσαν την αποστολή τα οποία είναι:

ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα, ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ Άννα, ΣΚΑΠΕΤΗΣ Ιωάννης, ΜΑΚΡΗ Αλεξάνδρα και ΔΟΥΝΗΣ Κων/νος, τα οποία παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να προχωρήσουν. Μάλιστα τρεις από αυτούς ηττήθηκαν από τους πρωταθλητές της κατηγορίας τους.

Ήταν ακόμη μία εξαιρετική αποστολή για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ που πέραν των θετικών αγωνιστικών αποτελεσμάτων και διακρίσεων, τα παιδιά αποκόμισαν για μία ακόμη φορά πάρα πολύ σημαντικές εμπειρίες. Τα παιδιά δίνουν έναν μεγάλο καθημερινό αγώνα στις σχολικές τους υποχρεώσεις και παρ’ όλα αυτά καταφέρνουν να ανεβαίνουν σε ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΑΘΡΟ, κάτω από την καθοδήγηση του Δασκάλου τους σε ένα ολυμπιακό άθλημα που για να καταφέρουν διάκριση θέλει πολύ κόπο και θυσίες.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 

Όλοι μας στο Σύλλογο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε, για την σημαντική οικονομική βοήθεια, την συγκεκριμένη οικογένεια που για μια ακόμη φορά, μέσω της χορηγίας τους, έδωσαν την δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν για 4 ημέρες σε αυτή την υπέροχη αποστολή και να φτάσουν σε τέτοιες διακρίσεις.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 

Η ΣΕΡΒΙΑ είναι ο επόμενος, αγωνιστικός σταθμός του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, όπου ο Σύλλογος ετοιμάζεται ήδη να συμμετέχει στο Διεθνές ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ "ASTERIX CUP" την 11/12 Μαΐου στην πόλη NIS.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad