Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Αστακό - Ο Δήμος Ξηρομέρου στις 26 του Μάη αλλάζει σελίδα (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαΐου 2019

Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Αστακό - Ο Δήμος Ξηρομέρου στις 26 του Μάη αλλάζει σελίδα (φώτο)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μία μοναδική συγκέντρωση στον Αστακό χτες Παρασκευή 24 Μαΐου, παρουσία πλήθους πολιτών του Ξηρομέρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου στις 26η του Μάη αλλάζει σελίδα, με νέο ύφος, με νέο ήθος, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.

Οι πολίτες έχουν πλέον αποφασίσει. Δεν φοβούνται, δεν εκβιάζονται, δεν απειλούνται, δεν καθοδηγούνται. Αποφάσισαν ότι στον Δήμο Ξηρομέρου πρέπει να γίνει πολιτική αλλαγή, αποφάσισαν οριστικά και αμετάκλητα ότι θα επιλέξουν τον άλλο δρόμο, την πρόταση του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και των συνεργατών του.

Ανατροπή από την πρώτη Κυριακή, γιατί όταν κάτι πάει τόσο φανερά λάθος και στραβά, πρέπει να το αλλάζεις και όχι να επιμένεις στο λάθος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες για την συγκλονιστική τους παρουσία στην εκδήλωση μας και επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρουσίασαν και προλόγισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη.












































































Φωτογραφίες: Make Art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad