Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνας Μπακομιχάλη με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Κωνσταντίνας Μπακομιχάλη με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ»


Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Μπακομιχάλη, κόρη του Ηλία Μπακομιχάλη και της Λένας Μιοβόλου, εγγονή του Γιώργου Μιόβολου. Γεννήθηκα στις 30 Μαΐου 1995. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στον Τομέα της Ναυτιλίας στον οποίο και δραστηριοποιούμαι ως εργαζόμενη στην Ναυτιλιακή Εταιρεία Prometheus Maritime Ltd.

Αποφάσισα να δηλώσω Παρών στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές της 26ης Μαΐου και να συμμετέχω ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αστακού με το Συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ», συμπορευόμενη με αξιόλογα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.

Την Πενταετία που πέρασε με Δήμαρχο τον Ερωτόκριτο Γαλούνη έγιναν πολλά για τον Αστακό μας! Και αυτά ήταν μόνο η αρχή! Μένει να γίνουν πολλά περισσότερα! Σ’ αυτή την προσπάθεια για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του Αστακού μας σας θέλω όλους δίπλα μας!

Με σωστή καθοδήγηση, σωστό χειρισμό, ήθος, αξιοπρέπεια και ένα μεγάλο χαμόγελο, θα πορευτούμε μαζί για να βρούμε νέες ιδέες και τρόπους έτσι ώστε ο τόπος μας να αξιοποιηθεί και άλλο και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ταυτότητα και την αισθητική του.

Με την υποψηφιότητα μου θέλω να μεταφέρω τη φωνή των νέων ανθρώπων στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης μας και με πολλή θέληση, όρεξη και μεράκι για δουλειά θα προσπαθήσω να βοηθήσω να μετριαστούν τα άγχη και οι αγωνίες μας για τον τόπο μας!

Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας, τον Αστακό, να ξεχωρίσει και θέλω να γνωρίζετε πως δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad