Φώτης Καρύδας: Η Αιτωλοακαρνανία αλλάζει - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Φώτης Καρύδας: Η Αιτωλοακαρνανία αλλάζει


Παρουσιαστής στην εκδήλωση της κεντρικής ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου στο Ξηρόμερο, Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τους ετεροδημότες, ήταν ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Φώτης Καρύδας.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο Ξηρομερίτης Φώτης Καρύδας, στην εισαγωγική του ομιλία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας με αναφορές στα παιδικά του χρόνια, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Η περιοχή είναι πανέμορφη, έχει τεράστιες δυνατότητες και από πλευράς τουριστικής ανάπτυξης, αλλά και από πλευράς αγροτικής ανάπτυξης».

Η απόφαση του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, γιατρού στο επάγγελμα, για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκο στον Δήμο Ξηρομέρου με τον συνδυασμό «Δύναμη ελπίδας – Ανατροπή Τώρα», έχει προκαλέσει αίσθηση στον Αστακό και τα χωριά του Ξηρομέρου, καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο του.

Μάλιστα, οι ομιλητές της εκδήλωσης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο είτε αναφερόμενοι στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, είστε στην επαγγελματική του πορεία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad