Βροντερό μήνυμα νίκης έστειλαν οι Ετεροδημότες στη μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης» στην Αθήνα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Μαΐου 2019

Βροντερό μήνυμα νίκης έστειλαν οι Ετεροδημότες στη μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης» στην Αθήνα


Βροντερό μήνυμα νίκης έστειλαν οι Ετεροδημότες στη μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση του Συνδυασμού "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο Πολίτης" στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Μαϊου 2019 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, δίνοντας ξεκάθαρη εντολή στο Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη να συνεχίσει το έργο του για ακόμη μία τετραετία.

Εκατοντάδες κόσμος έδωσε το παρών στη Συγκέντρωση των Ετεροδημοτών της Αθήνας του Δήμου Ξηρομέρου, κατακλύζοντας την αίθουσα με πλήθος κόσμου να βρίσκεται και εκτός αυτής. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Νικόλαος Μήτσης και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, με παλμό και θέρμη προχώρησε στην παρουσίαση του Απολογισμού του Έργου 2014-2019.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:


































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad