Η «Κίνηση Πολιτών για την Προστασία των Βουνών της Αιτωλοακαρνανίας» προέβη σε ενημερωτικές δράσεις στο Θέρμο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαΐου 2019

Η «Κίνηση Πολιτών για την Προστασία των Βουνών της Αιτωλοακαρνανίας» προέβη σε ενημερωτικές δράσεις στο Θέρμο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Κίνηση Πολιτών για την Προστασία των Βουνών της Αιτωλοακαρνανίας» ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, προέβη σε ενημερωτικές δράσεις (διανομή φυλλαδίων, ανάρτηση πανό) στο Θέρμο, σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην συγκεκριμένη περιοχή, αλλά και στον νομό Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.

Όσον αφορά την περιοχή του Θέρμου αλλά και της γειτονικής Ναυπακτίας, σύμφωνα με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, αρκετές ανεμογεννήτριες θα τοποθετηθούν στα γύρω βουνά τόσο από ανώνυμες εταιρίες, όσο και από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό «Ένωση Αγρινίου». Η τοπική κοινωνία του Θέρμου, αφού ενημερώθηκε για το θέμα, δήλωσε ξεκάθαρα την εναντίωσή της σε οποιοδήποτε σχέδιο εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην περιοχή.

Η Κίνηση Πολιτών θα συνεχίσει τις ενημερωτικές δράσεις σε ολόκληρο τον νομό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad