Δεδικαίωται ο Στάικος! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Δεδικαίωται ο Στάικος!


Δεδικαίωται ο Στάικος!!!! 

Οποία φαιδρότης με τας ομιλίας εις τα πολυτελή HTOELια των Αθηνών και τας ορδάς των αμέτρητων προσκεκλημένων, εκ των οποίων η πλειοψηφία μετεφέρθη με 3 ή 4 ή 5 Λεωφορεία εξ Αστακού και Κατοχής και λοιπών Χωρίων του ημετέρου Νομού της Αιτωλοακαρνανίας!!!!!!

Πριν από ενάμισι χρόνο όταν είχα δηλώσει, ότι θα κατέβω στις εκλογές για Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου μεταξύ των άλλων:

1) Δεν θα κάνουμε αφισοκολλήσεις και αφισορρύπανση!!!!

2) Δεν θα αναρτήσουμε αεροπανό πουθενά αλλού εκτός από τον τοίχο του Εκλογικού μας κέντρου!!!

3) Δεν θα κάνουμε φάλαγγες με αυτοκίνητα και κορναρίσματα (αυτές τις γελοιότητες που κάναμε στην αποχή του 1986 και πριν και μετά).

4) Δεν θα ανοίξουμε άλλο εκλογικό Κέντρο εκτός από αυτό στην έδρα του Δήμου και τα τηρήσαμε όλα!!!!

5) Δεν θα κάναμε ομιλίες σε Πολυτελή Ξενοδοχεία της Αθήνας για τους ετεροδημότες, γιατί το αυτό δεν είναι το Νέο, αλλά το Παλαιό, Οπισθοδρομικό και Παλαιοκομματικό, που δεν συμβαίνει σε καμία άλλη Χώρα στην Ευρώπη. Τώρα βρισκόμαστε στο 2020 στην εποχή της Πληροφορικής, όπου η πληροφορία και το μήνυμα διαχέονται αστραπιαία και σε πάρα πολλούς!!!

Έτσι λοιπόν ότι θέλουμε, να πούμε στους ετεροδημότες, το λέμε με μία ανάρτηση στα φιλόξενα Blogs της περιοχής, από τα οποία τους καλούμε, να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 26ης Μαΐου, τα οποία παρακολουθούν περίπου 35.000 Ξηρομερίτες καθημερινά και όχι οι 300 ή το πολύ 500 άνθρωποι σε μια αίθουσα Ξενοδοχείου, όπου οι 200 ή 250 ήρθαν με λεωφορεία με Αστακιώτες, Αετινούς ή και Κατοχιανούς (αδιάψευστος μάρτυρας οι πολύ καλές φωτογραφίες του διακεκριμένου φωτορεπόρτερ και καλού φίλου Χρήστου Μπόνη, τον οποίο θέλω να παρακαλέσω να μας βγάλει και από τα δύο Ξενοδοχεία φωτογραφίες και από τις δυο αίθουσες των Ξενοδοχείων τα 4 φωτογραφίες, για να μετρήσουμε τα καθίσματα και να δούμε αν ήταν τα καθίσματα 250 ή 350 ή πάρα πάνω, γιατί εκείνος, ο οποίος έχει πάει πολλές φορές και στις δύο αίθουσες γνωρίζει πολύ καλά τον ακριβή αριθμό των καθισμάτων των αιθουσών αυτών!!!!!

Έτσι λοιπόν εμείς δεν έχουμε ανάγκη, από χαμηλού επιπέδου προπαγάνδα (που είσαι Γκέμπελ να γελάς ;;;;;;!!!!!!) ή από Virtual Reality όπως λέμε στα νέα Ελληνικά ή στα παλιά (εικονική πραγματικότητα)!!!!!!, για να πείσουμε πόσοι πολλοί, είναι αυτοί που μας στηρίζουν!!!!

Εξ ‘ άλλου Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός μας και τότε γίνεται μασούρι η Virtual Reality και έρχεται η σκληρή πραγματικότητα, χωρίς φιέστες και βεγγαλικά ή πυροτεχνήματα.

Αλήθεια σε προεκλογική συγκέντρωση ή εγκαίνια εκλογικού κέντρου δεν θυμάμαι άλλη φορά πυροτεχνήματα ή να με απατά ή μνήμη μου;

Η δικιά μας η φιέστα είναι ο καθαρισμός των δρόμων με την κοπή των θάμνων με τον καταστροφέα (ένα από τα 12 μηχανήματα που πήραμε με Δημοπρασία αξίας περίπου 80.000 ευρώ μαζί με το τρακτέρ των 100 ίππων) και οι λάμπες με τα φωτιστικά σώματα, εκείνες οι λάμπες κωλοφωτιές όπως τις λέω από την εποχή του 1970, τις οποίες αλλάξαμε όλες και στα 10 χωριά με τις μεγάλες με τον κίτρινο φωτισμό (ατμών Νατρίου), γιατί στον Αστακό τις είχαμε αλλάξει όλες και στην Παλαιομάνινα συμπληρώσαμε τα κενά και όπου υπήρχαν οι παλαιού τύπου (του 1970) λάμπες όπου έχω κρατήσει δύο για Αντίκες στην αυλή του σπιτιού μας!!!

Και σήμερα με έκπληξη μεγάλη διαπίστωσα πως στο Ρίβιο υπάρχουν ακόμη κωλοφωτιές, οι οποίες με εμάς θα αντικατασταθούν από τον πρώτο χρόνο της θητείας μας!!!!

Εκεί όμως επισκεπτόμενοι το Σχολείο διαπιστώσαμε και πολύ όμορφες Εικόνες, όπου οι δασκάλες με πολύ μεράκι και όρεξη είχαν βάψει και διακοσμήσει τους τοίχους μόνες τους και τις συγχαίρουμε για δεύτερη φορά και Δημοσίως για την Άριστη δουλειά που κάνουν στο Σχολείο τους!!!

Εμείς έχουμε πει και δεσμευτεί, ότι θα είμαστε Αρωγοί σε κάθε εθελοντική δράση και προσπάθεια!!!!

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα!!!!!

Αστακός 21/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad