Παναγιώτης Στάϊκος: κ. Τριανταφυλλάκη κάποιοι υποστηρικτές σου φαίνεται πως παρεξήγησαν την ευγένεια και την ανωτερότητα και την εξέλαβαν ως αδυναμία!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: κ. Τριανταφυλλάκη κάποιοι υποστηρικτές σου φαίνεται πως παρεξήγησαν την ευγένεια και την ανωτερότητα και την εξέλαβαν ως αδυναμία!!!


Συνυποψήφιε κύριε Τριανταφυλάκη,

Αγαπητέ Συνάδελφε και φίλε Γιάννη,

Πριν από λίγους μήνες είχα γράψει, πως η πορεία προς τις εκλογές για εμάς δεν είναι τίποτα άλλο από την γιορτή της Δημοκρατίας.

Σε αυτή την γιορτή έλεγα, για εμάς δεν υπάρχουν προσωπικοί αντίπαλοι, αλλά ούτε καν πολιτικοί αντίπαλοι, παρά μόνο συνυποψήφιοι και ως συνυποψήφιους θα αντιμετωπίσουμε τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους σεβόμενοι την προσωπικότητα τους, την οικογένειά τους και προπαντός την αξιοπρέπειά τους!!!!!

Κάποιοι υποστηρικτές σου φαίνεται πως παρεξήγησαν την ευγένεια και την ανωτερότητα και την εξέλαβαν ως αδυναμία!!!

Οικτρό τους λάθος!!!

Έτσι άρχισαν να πετάνε λάσπη ανώνυμα μέσα από τα blogs γράφοντας πρώτα ότι ο Στάικος θα παραιτηθεί, ο Στάικος πήρε 40.000 ευρώ και παραιτείται και πολλά άλλα γελοία!!!!

Όταν ανακοίνωσα και επίσημα πλήρες ψηφοδέλτιο άλλαξαν το αφήγημα και πέρασαν σε άλλο αισχρό μοτίβο λέγοντας ότι ο Στάικος είναι η πατερίτσα του Γαλούνη, ο Στάικος είναι συνεταιράκι του Γαλούνη και άλλες αισχρές συκοφαντίες, προκειμένου να ανακόψουν την συνεχώς διογκούμενη στήριξη των Δημοτών του Δήμου μας και μέχρι εκεί το αντιμετώπιζα ή με γέλια ή με αδιαφορία!!!!!

Όμως όταν κάποιοι υποψήφιοι σας πλησίασαν συγκεκριμένους ανθρώπους, για να τους ζητήσουν ψήφο και εκείνοι τους απάντησαν πως ψηφίζουν Στάικο, τότε οι δικοί σου τους αντέτειναν, πως ο Στάικος είναι πατερίτσα του Γαλούνη, πως εγώ τα έχω βρει με τον κύριο Γαλούνη και είτε ψηφίσουν Στάικο ή ψηφίσουν Γαλούνη είναι το ίδιο πράγμα και ασφαλώς αυτό είναι τελείως διαφορετικό και εξοργιστικό!!!

Κύριε Τριανταφυλλάκη

Είναι προσβλητικό και ατιμωτικό για την προσωπικότητα μου, όταν συνεργάτες σας με αποκαλούν πατερίτσα του Γαλούνη ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;;;;

Το καταδικάζετε ή το επιδοκιμάζετε;;;;;;;

Όταν πριν από 5 μήνες είχατε αποφασίσει και δηλώσει Δημόσια πως θα ήσασταν υποψήφιος στον συνδυασμό μου, ήμουν και τότε πατερίτσα του Γαλούνη ΝΑΙ ή ΌΧΙ ;;;;;

Όταν το βράδυ που είχαμε κανονίσει να φάμε μαζί, για να ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα σου στον συνδυασμό μου και μου είπες ότι δεν θα έλθεις, γιατί είχες πιέσεις και αντιρρήσεις από μέλη της οικογένειά σου και το ίδιο βράδυ που εμείς πήγαμε στο τραπέζι, που είχαμε κανονίσει, πήγες βόλτα στην παραλία με τον κύριο Γαλούνη και τις γυναίκες σας και μετά πήγατε για φαγητό, χαρακτηρίζοντάς το ως κοινωνική σχέση, μήπως εγώ σας χαρακτήρισα ως πατερίτσα του Γαλούνη;;;;;;

Ασφαλώς η αγωγή από το σπίτι μου απαγορεύει να έκανα κάτι τέτοιο, που θα προσέβαλε την προσωπικότητα όχι μόνο ενός συναδέλφου και φίλου, αλλά και για τον κάθε άνθρωπο!!!!

Όταν εσείς απουσιάζατε από το δημοτικό συμβούλιο που ψήφιζε το δάνειο του κυρίου Γαλούνη -ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΑΣ- δάνειο όχι για να πάει το νερό στο Αρχοντοχώρι που θα το επαινούσα, αλλά για άλλους σκοπούς, εγώ σας χαρακτήρισα πατερίτσα του Γανούνη ;;;;

Όταν εσείς ψηφίζατε τα περισσότερα θέματα, που έφερνε στο συμβούλιο ο κύριος Γαλούνης τα δύο χρόνια που παραμείνατε ως Δημοτικός Σύμβουλος σας αποκάλεσα πατερίτσα του κυρίου Γαλούνη;;;;;

Όταν ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ δύο χρόνια της πενταετούς θητείας σας διευκολύνοντας έτσι τον κύριο Γαλούνη να περνάει ότι ήθελε, σας αποκάλεσα πατερίτσα του κυρίου Γαλούνη ;;;;

Είναι προσβλητικό και ατιμωτικό για την προσωπικότητά μου να λένε συνεργάτες σας, ότι δουλεύω για να βγει ο Γαλούνης Δήμαρχος, όταν εγώ αγωνίζομαι και τον κατακεραύνωνα για δεκάδες θέματα και αυθαιρεσίες ημέρα και νύχτα (2) δυο χρόνια τώρα για να βγω Δήμαρχος ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Ενώ εσείς στην 5ετή θητεία του σημερινού Δημάρχου δεν βγάλατε ούτε μία ανακοίνωση που να καταδικάζει το έργο και τα πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής αρχής, παρά μόνο τις τελευταίες ημέρες!!!!

Όταν εμείς προτείναμε τα 400.00 ευρώ δήθεν πλημμυροπαθή να πάνε για τον δρόμο Σουπί – Βαλόστρατο – Παλαιομάνινα – Χρυσοβίτσα και εσείς με την πρότασή σας να κληθούν οι Πρόεδροι των Χωριών και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, στρώνατε βούτυρο στο ψωμί του κύριου Γαλούνη για να γίνουν οι κατατμήσεις σε μικρά έργα και να γίνουν με απ' ευθείας αναθέσεις και με σκανδαλώδη έκπτωση 3% , σας αποκαλέσαμε πατερίτσα Γαλούνη ;;;;;

Ακούστε, κύριε Τριανταφυλλάκη, για να μαθαίνει και ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου. Εμένα ο κύριος Πανταζής και ο κύριος Γαλούνης ποτέ δεν με αποκάλεσε πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο και τον επόμενο Δήμαρχο, όπως εσάς αποκάλεσε ο κύριος Πανταζής στην κοινή συνέντευξη Γαλούνη- Πανταζή στο nafpaktos.tv πριν λίγο καιρό.

Κύριε Τριανταφυλλάκη, με αυτή τη δημοτική αρχή δεν έχουμε τίποτα το κοινό. Η Φιλοσοφία και η πρακτική της δικής μας παράταξης είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ

Θα αναθέσουμε σε τρεις από τις πιο γνωστές Εταιρίες Δημοσκοπήσεων να κάνουμε ένα γκάπολ.

Εάν στις δύο τουλάχιστον από τις τρεις είσαι εσύ πρώτος, θα αποσύρω την υποψηφιότητά μου και έτσι θα βγεις Δήμαρχος με μεγάλη πλειοψηφία και θα έχεις την απόλυτη πλειοψηφία συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να εφαρμόσεις το πρόγραμμά σου όπως θέλεις.

Εάν είμαι εγώ πρώτος, όπως πιστεύω από τα μηνύματα που παίρνω από την Κοινωνία και δεν είχες μπορέσει μέχρι σήμερα, να ανακοινώσεις πλήρη συνδυασμό (είδε υποψηφιότητα Γαλάνη και τους γέλωτες που προκάλεσε), πως είμαι πρώτος, θα αποσύρετε τον συνδυασμό σας για να βγω Δήμαρχος από τον Πρώτο γύρο και να εφαρμόσω το πρόγραμμά μου με άνεση;;;;

Και για να μην πείτε πως είχα την στήριξη των ψηφοφόρων των κυρίου Γαλούνη και Κομπλίτση θα περιλαμβάνει και αυτούς το γκάλοπ;;;;

Εγώ το γάντι το πέταξα και περιμένω να το σηκώσετε .

Μέχρι τότε είτε το σηκώσετε ή όχι. 


Με εκτίμηση και σεβασμό.

Αστακός 30/4/2019 
Dr. Παναγιώτης Στάικος 


Υ.Γ 1 Την Κυριακή 05-05-2019, κύριε Τριανταφυλλάκη, με ανακοίνωσή μας θα ενημερώσουμε τους δημότες του δήμου Ξηρομέρου για επενδυτικό σχέδιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για την περιοχή μας.

ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ. Ή ΕΙΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΩΝ ΣΑΣ;;;;

Ο λαός του Δήμου μας θα καταλάβει ποιος και ποιου είναι πατερίτσα!!!!!! 



Υ.Γ.2 Πάντως αυτός που κόλλησε την αφίσα σας, για να προσελκύσετε περισσότερο κόσμο στα εγκαίνια του εκλογικού σας κέντρου, πρέπει να είχε πολύ γούστο, αφού τοποθέτησε έναν Υποψήφιο Δήμαρχο μαζί με κλαριντζήδες και αρτίστες!!!!!

Εμείς είχαμε πει αφισοκολλήσεις δεν πρόκειται να κάνουμε, ανεξάρτητα από του τι κάνετε εσείς!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad