Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2019

Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας


Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού! Σε ευρωεκλογές, περιφερειακές, τοπικές εκλογές» πραγματοποιούνται, σε μια σειρά πόλεις του νομού, συγκεντρώσεις από το ΚΚΕ. 

Συγκεκριμένα:

  • Σάββατο, 11 Μάη & ώρα 7μμ, στην κεντρική πλατεία του Θέρμου. Θα μιλήσει η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν ο Χαρίλαος Μπουγάς, υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Αιτ/νίας. 
  • Κυριακή, 12 Μάη & ώρα 11πμ, στο Δημαρχείο Βόνιτσας. Θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετήσουν ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Αιτ/νίας. 
  • Κυριακή, 12 Μάη & ώρα 8μμ, στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ήρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad