Περιοδεία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις Φυτείες - Καθαρό και σαφές όχι στην εγκατάσταση μονάδων από βιορευστά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαΐου 2019

Περιοδεία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στις Φυτείες - Καθαρό και σαφές όχι στην εγκατάσταση μονάδων από βιορευστά


Επίσκεψη στις Φυτείες πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα». Εκεί όλη η ομάδα του συνδυασμού του είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Κύριο θέμα για τους κατοίκους, το φλέγον θέμα της περιβαλλοντικής αδειοδότησης μονάδων με καύσιμα βιορευστά για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης, εξέφρασε καθαρά, με σαφήνεια και σε όλους τους τόνους την θέση του συνδυασμού του, ότι σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψει να συμβεί αυτό το έγκλημα, να παραδοθεί η περιοχή σε συμφέροντα. «Μονάδες καύσης βιορευστών στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, με εμάς σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να υπάρξουν, να το ξεχάσουν, θα μας βρουν απέναντι και τώρα και πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα επισκέφτηκε μαζί με τους υποψηφίους του συνδυασμού του την περιοχή που αυτές έχουν χωροθετηθεί για να κατασκευαστούν.





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad