Ευχαριστίες του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Μαΐου 2019

Ευχαριστίες του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέλουμε να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας προς όλους τους συνδυασμούς, τους επικεφαλής και τους υποψηφίους, δημοτικούς και τοπικούς, που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Το κλίμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης ήταν σε γενικές γραμμές ήπιο και όπως αρμόζει σε μία διαδικασία σαν αυτή, η οποία είναι γιορτή της Δημοκρατίας.

Επίσης τις ευχαριστίες μας προς όλους τους πολίτες που συμμετείχαν, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν. Με το πέρας των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αυτά έχουν ξεπεραστεί προ καιρού.

Είμαστε σίγουροι ότι στο ίδιο κλίμα θα διεξαχθούν και οι εκλογές του δεύτερου γύρου, με τους πολίτες του Ξηρομέρου ελεύθερα να επιλέγουν τον επόμενο Δήμαρχο Ξηρομέρου.

Με τιμή
Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad