Παναγιώτης Στάϊκος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο νικητές του πρώτου γύρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο νικητές του πρώτου γύρου


Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο Νικητές του πρώτου γύρου τον κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη!!!!

Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του εκείνου, ο οποίος θα εκλεγεί Δήμαρχος, το οποίο θα μπορεί να εφαρμόσει απερίσπαστος μέσα από το πρόγραμμα του, λόγω του ότι αυτή ήταν και η εντολή, την οποία έλαβε από τον λαό του Δήμου Ξηρομέρου, αφού από την παράταξη μας Αναζωογόνηση Ξηρομέρου δεν πρόκειται να υπάρξει το παραμικρό εμπόδιο.

Γιατί δεν εκλέχτηκε για να εφαρμόσει το δικό μας πρόγραμμα, το οποίο απέρριψε ο λαός του Ξηρομέρου και πρέπει να το σεβαστούμε απόλυτα, γιατί αυτό επιβάλλουν οι κανόνες και οι νόμοι της Αστικής Δημοκρατίας (στην οποία είναι γνωστό ότι δεν πιστεύω, αλλά είμαι υποχρεωμένος να τους σέβομαι) !!!!!

Από την εποχή λοιπόν του 1998 είναι γνωστό πως στις εκλογές του Δήμου μας, υπήρξε ένα Φαινόμενο, το οποίο δεν τιμά καθόλου την περιοχή μας και την Δημοκρατία, αυτό της διάθεσης πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών ή ευρώ!!!!

Θέλω να συγχαρώ τους δύο Νικητές του πρώτου γύρου τον κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τον κύριο Ερωτόκριτο Γαλούνη!!!!

Τον κύριο Τριανταφυλλάκη τον συγχάρηκα ήδη από χθες το βράδυ!!!!

Σήμερα έχω υποχρέωση να συγχαρώ και τον κύριο Γαλούνη, όπως αρμόζει στον δικό μου Πολιτικό Πολιτισμό!!!!

Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την βαριά ήττα της παράταξης, η οποία είχε ζωή 33 χρόνια.

Κάποτε τελειώνουν όλα.

Πριν από λίγα χρόνια είχα πει, ότι το χρήμα δεν νικιέται. Και σε αυτές τις εκλογές έπεσε πολύ χρήμα, όχι όσο στις προηγούμενες αλλά πάρα πολύ .

Δυστυχώς αυτό το σάπιο φαινόμενο συνέβη και σε αυτές τις εκλογές με δαπάνες μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ποσών τα οποία για εμάς ήταν άγνωστα, αφού όλοι στον συνδυασμό μου ήμασταν φτωχοί με πρώτον εμένα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό πόση αδυναμία έχω στις εγγονούλες μου, δεν πήγα φέτος στα γενέθλια τους για να εξοικονομήσω 1.000 ευρώ στα δυο ταξίδια, αφού τα εισιτήρια για δυο άτομα με επιστροφή κάνουν λιγότερα από 400 ευρώ για να τα είχα στις εκλογές .

Και όλα αυτά τα λίγα έξοδα τα πλήρωσα μόνος μου, αφού δεν υπήρξε κανένας φανερός ή κρυφός χορηγός, που ακόμη και τα παράβολα των υποψηφίων τα πλήρωσα εγώ, αφού όλοι τους ήταν άνθρωποι του μεροκάματου ή ακόμη και άνεργοι.

Να ευχηθώ αυτή η ντροπή να είναι η τελευταία για τον τόπο μας, διαφορετικά Δήμαρχοι θα βγαίνουν όσοι έχουν χορηγούς εργοστασιάρχες, εφοπλιστές ή εμπόρους ναρκωτικών και κάθε είδους λαθρεμπορίου!!!!!

Ένα φτωχό παιδί, όσο αξιόλογο και ικανό και αν είναι, δεν θα μπορεί να εκλεγεί, αφού τις νύχτες τα ψηφοδέλτια συνοδεύονται με 50ρικα ή 100ρικά!!!!

Εγώ δεν σκόπευα να κατεβώ στις εκλογές, αλλά πολλοί φίλοι μεταξύ των οποίων και οι κύριοι Λαϊνάς, Φώτης Λιβάνης, Στέλιος Παπαναστάσης, Αποστόλης Ντίνος, Πάνος Γκόλιας, Βελόνας, Κουτζέλης, ακόμη και ο κύριος Τριανταφυλλάκης, μου είπαν να κατέβω και ότι θα ήταν μαζί μου και θα με στήριζαν και όταν ο κύριος Γιάννης Λύτρας, μαζί με τον κύριο Στράτο και τον κύριο Μάντζαρη, κάλεσαν σε απανωτές συσκέψεις τον κύριο Τριανταφυλάκη, τον κύριο Λαϊνά, Αποστόλη Ντίνο, Βελόνα, τον κύριο Μπαμπούρη, τον κύριο Φραίμη (ο οποίος αποχώρησε έγκαιρα) και την Συμπολιτεία και κάποιους άλλους, έκαναν απανωτές συσκέψεις, γιατί είχε διαφανεί η δικιά μου εκλογή από τον πρώτο γύρο και τους κάλεσαν και έβαλαν μπροστά το σχέδιο, για να κάνουν έναν συνδυασμό σφήνα για να μην εκλεγώ εγώ, πράγμα το οποίο πέτυχαν τελικά, βάζοντας μπροστά το σχέδιο Δούριος Ίππος!!!! 

Για μένα οι μεγάλοι νικητές της χθεσινής βραδιάς είναι ο κύριος Γιάννης Λύτρας, ο κύριος Στράτος και ο κύριος Μάντζαρης, οι οποίοι αφού δεν μπόρεσαν ποτέ να εκλεγούν Δήμαρχοι, ήταν και οι εμπνευστές της κατασυκοφάντησής μου, όπως λένε στην πιάτσα : ότι ο Στάικος θα τα πάρει και θα αποχωρήσει, ο Στάικος είναι πατερίτσα του Γαλούνη και πολλά άλλα Γκαιμπελίστικα (ρίξε –ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει στο τέλος), οι οποίοι όμως εκτός από την χαρά της Νίκης τους, θα έχουν και την ευθύνη, για το που θα βρεθεί ο τόπος!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συνεργάτες μου και τους εθελοντές για τον όμορφο και ανιδιοτελή αγώνα που έδωσαν και απέδειξαν πως υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι φυλάσσουν Θερμοπύλες ακόμη και όταν ξέρουν πως κ᾿ οἱ Μῆδοι ἐπιτέλους θὰ διαβοῦνε.!!!

Σήμερα θα καλέσω όλη την παράταξη, για να αποφασίσουμε την στάση μας για τις εκλογές την Κυριακή.

Είχα πει πως για εμάς η προεκλογική περίοδος, θα ήταν μια γιορτή της Δημοκρατίας, στην οποία δεν θα υπήρχαν προσωπικές επιθέσεις, με σεβασμό στην προσωπικότητα των άλλων υποψηφίων, οι οποίοι δεν θα ήταν εχθροί, ούτε αντίπαλοι, αλλά και ούτε καν πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά απλά Συνυποψήφιοι. Το ρήμα κερδίζω ή χάνω δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχει μόνο το εκλέγομαι ή δεν εκλέγομαι Δήμαρχος.

Ασφαλώς αυτό δεν το τήρησαν όλοι και κάποιοι εκτόξευαν τόνους λάσπης χαρακτηρίζοντάς μας ως αχυράνθρωπους ή πατερίτσες, φθάνοντας στο σημείο να δεχόμαστε και απειλές για την ζωή μας.

Κάποιοι και παλιότερα λειτούργησαν και ως κανονικό παρακράτος, που ξεκινούσε από τον Πολάκη, την 6η ΥΠΕ, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσολογγίου, το Κέντρο Υγείας, μέχρι ακόμη και την Κατούνα και τον κύριο …., όπου δήθεν εγώ τους απείλησα, και αφού την μηνυτήρια αναφορά των (9) εννέα γιατρών (και καταλαβαίνετε και ποιοι θα είναι), αλλά δεν θα δημοσιεύσω, την οποία ο Εισαγγελέας έβαλε στο Αρχείο και όλα αυτά γιατί δεν έμεινα απαθής μπροστά στην διάτρηση στομάχου συμπολίτη μας, με αποτέλεσμα τότε να δεχθώ μια επίθεση από τον συνάδελφο κύριο Τριανταφυλλάκη και να ακολουθήσει ο κύριος Κούστας, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει την συμπεριφορά μου ως αήθη!!!!!

Και αφού δεν μπόρεσαν να καταφέρουν την Δικαστική μου τιμωρία, τότε ξεκίνησαν την επιχείρηση να μου κλείσουν το Ιατρείο με αυτή την επαίσχυντη απόφαση για κλείσιμο του Ιατρείου μου, στην οποία συμμετείχαν κάτι νούμερα ψευτογιατράκια και νοσοκόμες του Κέντρου Υγείας Αστακού, αλλά όταν έκανα την προβλεπόμενη από τον Νόμο έφεση προς το Ανώτατο όργανο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου το οποίο την χαρακτήρισε αστήριχτη και απαράδεκτη παρουσία του Νομικού του Συμβούλου του, τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, που θα περιελάμβανε μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση, με παρακάλεσε ο Νέος Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου φίλος κύριος Άρης Τριβλής, να δείξω την πραγματική μεγαλοψυχία μου, απαντώντας του κάνε ότι θες Άρη και εγώ σταματάω όλες τις δικαστικές ενέργειες.

Εκτός όμως από την επαγγελματική μου εξόντωση ήθελαν την ηθική και την κοινωνική μου εξόντωση και γι΄ αυτό υπάρχουν άμεσοι και έμμεση αυτουργοί, οι οποίοι νίπτοντας τας χείρας ων ως άλλο Πόντιοι Πιλάτοι, σιώπαγαν ή έκαναν πως δεν κατάλαβαν τι έγινε ή πως αλλιώς τα έλεγαν κάποιοι τρίτοι, χαμηλού ήθους και κύρους, φθάνοντας στο σημείο να μιλάνε απαξιωτικά και για την Ψυχική μου Υγεία και έτσι επισπεύτηκα δύο Κρατικούς Ψυχιάτρους αιτούμενος Ψυχιατρική Εξέταση!!!!

Στην οποία ο Δ/ντης Ψυχίατρος από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου γράφει επί λέξει την 17/8/2018: Στον Παναγιώτη Στάικο

Ουδέν ψυχιατρικό πρόβλημα ή χαρακτηρολογική διαταραχή, ούτε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ευαίσθητη, συγκροτημένη, ολοκληρωμένη προσωπικότητα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά την ανθρώπινη και κοινωνική προσφορά. 



Όμως αυτές οι προσωπικές σχέσεις και αντιθέσεις δεν έχουν καμιά σχέση με τις πολιτικές θέσεις, αλλά πρέπει να λέγονται για να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια!!!!

Έτσι λοιπόν είχα δηλώσει πως με αυτόν τον κωλοεκλογικό νόμο, εμείς δεν θα μπούμε σε διαδικασία παζαριών και να συζητάμε όχι κάθε είδους πολιτικών ανταλλαγμάτων, Αντιδημαρχίες ή Προεδρίες Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά θα ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό, που θα φέρνει για έγκριση ο Δήμαρχος, γιατί για εμάς είναι σαν να τον έχει επιλέξει ο λαός με απόλυτη πλειοψηφία, αφού ο Δήμος πρέπει προς όφελος της κοινωνίας να κυβερνηθεί απρόσκοπτα.

Και ασφαλώς θα πρέπει να ελέγχουμε, όπως είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα και τους νόμους, εάν ο Προϋπολογισμός θα εφαρμόζεται με διαφάνεια και σεβασμό του Δημοσίου χρήματος, παρέχοντας την όποια απαιτούμενη συναίνεση μέσα από προγραμματικές θέσεις και συγκλίσεις, για τις οποίες είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και πριν την Κυριακή του δεύτερου γύρου.

Μετά από αυτά είμαι υποχρεωμένος να αναθεωρήσω πολλά πράγματα για την ζωή μου και την δουλειά μου, αφού εξοφλήσω πρώτα τα λίγα χρήματα, που δανείστηκα, από κάποιους πολύ καλούς φίλους.

Πείτε μου εσείς όταν στα Βλυζιανά μετά από ότι είχα κάνει βρέθηκε ένα 40% το οποίο δεν με ψήφισε!!!!!

Εγώ δεν μπορούσα, δεν είχα άλλες δυνάμεις ή ικανότητες να κάνω κάτι πάρα πάνω!!!

Πείτε με ανίκανο. Έχετε κάθε δικαίωμα!!!!

Κάποιοι όμως έντιμοι και υπερήφανοι Βλυζιανίτες το χαρακτηρίζουν ως μεγάλη Αχαριστία και δηλώνουν πως ντρέπονται!!!!

Έτσι λοιπόν για μένα σήμερα ξεκινάει μια νέα σελίδα στην ζωή μου, που για μένα είναι μια υπέροχη μέρα, όπως λέει και αυτό το λατρεμένο μου τραγούδι με τον μοναδικό Louis Armstrong: What A Wonderful World day .

https://www.youtube.com/watch?v=A3yCcXgbKrE

Το οποίο αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στον εαυτό μου, κλείνοντας με το καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ, του μεγάλου μας Νίκου Γκάτσου!!!!!


Αστακός 27/5/2019 

Παναγιώτης Στάϊκος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρόμερο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad