Δήλωση υποψηφιότητας Γεραφέντη Ελευθερίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Γεραφέντη Ελευθερίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Γεραφέντη Ελευθερία (Έρη). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αστακό του δήμου Ξηρομέρου, και είμαι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

θα ήθελα να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικής συμβούλου με την παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου και γιατρού κου Παναγιώτη Στάικου, "ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ".

Η απόφασή μου ήταν απόλυτα συνειδητή, γιατί πιστεύω πως κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης που αγαπά τον τόπο του, κάθε δημότης-ισσα που έχει διάθεση και ζήλο να προσφέρει ανιδιοτελώς, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξή του και πιστεύω ότι αξίζει να εμπιστευόμαστε νέους ανθρώπους με οράματα και ιδέες για το τον τόπο μας. Σας ζητώ λοιπόν να με στηρίξετε με την ψήφο σας σε αυτή την προσπάθειά μου.

Μετά τιμής, 
ΓΕΡΑΦΕΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad