Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Το Πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ»

Σας παρουσιάζουμε με χαρά και υπερηφάνεια το πρόγραμμά μας, το οποίο έγινε με συλλογική δουλειά, αφού αφουγκραστήκαμε με προσοχή και σεβασμό τις προτάσεις των Συνδημοτών μας.

Ένα πρόγραμμα το οποίο είναι συγκεκριμένο, ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, για το οποίο δεσμευόμαστε να το εφαρμόσουμε στο ακέραιο.

‘Ένα πρόγραμμα το οποίο φτιάξαμε μόνοι μας σε ένα απλό χαρτί Α3 διπλωμένο στην μέση, το οποίο έγινε 4 σελίδες Α4 και ένα ένθετο σε μια σελίδα Α4 εμπρός και πίσω για τα μεγάλα έργα μας, το οποίο μας στοίχισε περίπου 100 ευρώ και όχι όπως κάποια άλλα πανάκριβα με κόστος μερικές χιλιάδες ευρώ σε χαρτιά ιλουστρασιόν με φανταχτερά χρώματα σαν τα φτερά του Παγωνιού και ουσία;;;;;

Ο συνυποψήφιός μας κύριος Τριανταφυλλάκης στις 5/5/2019

Το είχε χαρακτηρίσει ευκαιριακό και τυχοδιωκτικό.

Κύριε Τριανταφυλλάκη

Εκτός από πατερίτσες είμαστε και τυχοδιώκτες ;;;;;!!!!

Θερμά συγχαρητήρια για τον πολιτικό σας πολιτισμό .!!!!!


Εμείς έχουμε δεσμευτεί, ότι δεν θα απαντήσουμε σε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό, όσο βαρύς και αν είναι, από όποιο συνυποψήφιο και αν προέλθει.

Την Κυριακή το βράδυ ο λαός του Δήμου Ξηρομέρου, στον οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, θα δώσει την απάντησή του, για το ποιος είναι τυχοδιώκτης!!!!!

Με τιμή και πολύ σεβασμό προς τους πολίτες

Αστακός 24/5/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad