Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη στον Αστακό (φώτο) - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη στον Αστακό (φώτο)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η Κεντρική Ομιλία του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη στον Αστακό! 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους δρόμους οι οποίοι με πολλή ενέργεια, ψυχή και παλμό υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως η μάχη της κάλπης θα είναι μεγάλη! 

Ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή του, τους Υποψήφιους του Συνδυασμού "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" που τον εμπιστεύτηκαν, τον στήριξαν και δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ και τους Πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους αναφέρθηκε εν συντομία στο έργο της 5ετίας που πέρασε τονίζοντας πως προτεραιότητα ήταν, είναι και θα είναι ο Πολίτης και πως είναι πολλά ακόμη να γίνουν!

Τέλος κάλεσε όλους τους πολίτες στις 2 Ιουνίου να πάνε στις κάλπες και να στηρίξουν τον Συνδυασμό "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" επισημαίνοντας πως οι Εκλογές ξεκινούν ξανά από το μηδέν και τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό (Make Art, Νάνσυ Γαλούνη):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad