Μεγάλη νίκη Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Η πρώτη του δήλωση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουνίου 2019

Μεγάλη νίκη Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - Η πρώτη του δήλωση


Μεγάλη νίκη του Νεκτάριου Φαρμάκη ο οποίος εκλέγεται Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών, με ενσωματωμένο το 39,28% των εκλογικών Τμημάτων, ο συνδυασμός «Όλα από την αρχή – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ» λαμβάνει ποσοστό 55,75% των ψήφων, και ο συνδυασμός του Απόστολου Κατσιφάρα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Δικαίωμα στην πρόοδο» παίρνει το 44,25% των ψήφων.

Λίγο αφότου οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών του β’ γύρου για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Πάτρας, όπου σε δήλωσή του προς τα μέσα ενημέρωσης, είπε τα εξής:

«Σήμερα, οι πολίτες της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μία νέα εποχή. Γι’ αυτό και η νίκη δεν είναι προσωπική. Δεν ανήκει σε έναν άνθρωπο. Ούτε καν σε λίγους ή μερικούς. Ανήκει σε όλους! Ανήκει στο σύνολο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας, που πάντα είχαν λιγότερα απ’ όσα άξιζαν. Με την κοινωνία ξεκινήσαμε, στην κοινωνία απευθυνθήκαμε και με αυτή θα συνεχίσουμε. Σε λίγο θα επισκεφθώ τον Πύργο και αργότερα το Αγρίνιο. Αποτελεί δέσμευσή μου: Η δική μας θητεία θα είναι για όλους.

Το επαναλαμβάνω:

Τρεις νομοί, μία γροθιά! 700.000 άνθρωποι, μία καρδιά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad